torstai 5. lokakuuta 2017

Kasvun ja kehityksen tukeminen näyttösuunnitelma

Hei, olen maahanmuuttaja ja opiskelen lähihoitajan alalla suomalaisten kanssa. Haluamme tarjota pohjoismaisille kuluttajille oikeanlaista tietoa terveydestä ja ravitsemuksesta sekä tuotteita, jotka edistävät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Elävästi luet lorun ja leikit sen jos osaat, minä en osannut vaan luin sen eläytyen loruun. Sitten keskustelimme lorusta jos joku halusi jotain sanoa mutta eihän tuon ikäiset paljoa vielä puhu.


Lapsen kielellinen kehityksen tukeminen. Eikä kaikkien vuoro tarvi välttämättä olla joka kerralla, jotain 6-lorua minäkin kerralla otin. Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisala.


Olen lähihoitajaopiskelija ja suoritan tällä hetkellä päiväkodissa työssäoppimista kasvun tukeminen ja ohjaus -jaksolla. Olen alle 3-vuotiaiden ryhmässä harjoittelussa. Näyttöpäivät lähestyy pikku hiljaa, ja minua jännittää todella paljon, koska olen vielä aika pihalla tästä kaikesta.


Ammattiosaamisen näyttö arvioidaan arviointikeskustelussa, johon. Oon vaan ihan pihalla koko asian kanssa. Ottaa huomioon yksilölliset tilanteet. Kuntoutumisen tukeminen , osp. Asiakkaan kasvun ja kehityksen tukeminen ja ohjaus, osp.


Opetuksen ja koulutuksen järjestäjät julkaisevat palvelussa myös paikallisia opetussuunnitelmia ja tutkintojen toteutussuunnitelmia. Perusteet -palvelun ilmettä uudistetaan. Lastenohjaajan ammatin, sen arvopohjan ja. Tuntee lapsen kasvun ja kehityksen häiriöitä ja tukee lapsen kehitystä toiminnan avulla. Arvioinnin tarkoituksena on tutkinnon suorittajan myönteisen minäkuvan kehittymisen ja ammatti-ihmisenä kasvamisen tukeminen.


Arviointi tuottaa tutkinnon suorittajan osaamisesta tietoa häntä itseään, jatko-opintoja, tulevia työnantajia ja opettajia varten. Ensimmäinen esimerkkisi vaatii sen selittämistä, että tietää, miten lapseen ensin tutustutaan, sitten tehdään suunnitelma eli siis kasvatustyölle asetetaan tavoitteet (suunnitelman nimi tässä vasu tai ehkä jollakin HOJKS) ja sitten toteutetaan ja koko ajan arvioidaan, tehdäänkö oikeita asioita, onko lapsi edennyt kohti asetettuja tavoitteita, olisiko hyvä miettiä tavoitteet. Suunnitelman sisällössä näkyy tavoitteet, keinot, menetelmät ja se toimii kirjallisena vahvistuksena kuntoutujan ja palvelujen tuottajan välillä. Kasvun tukeminen ja ohjaus, osp.


Opetus Luksia Lohja tai Vihti Nummela. Opiskele lähihoitajaksi. Lähihoitajan työ on eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kasvun ja kehityksen tukemista ja ohjaamista, hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä ja ylläpitoa, hoitoa ja huolenpitoa sekä kuntoutumisen tukemista. Lue lisää ja hanki ammattitaitoa!


Koulunkäyntiavustajan työ on asiakaslähtöistä auttamista, joka pohjautuu ihmisen kehityksen kokonaisvaltaiseen tuntemiseen ja oppimisen teoreettisten lainalaisuuksien hahmottamiseen. Työn tavoitteena on oppijan avustaminen ja tukeminen oppimisprosessin eri vaiheissa siten, että oppijan omatoimisuus ja itsenäisyys korostuvat. Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja osallistuu eri-ikäisten ihmisten kasvatuksen ja toimintakyvyn tukemiseen ja ohjaamiseen. Hän osaa edistää oppimista yhdessä opettajan ja muun opetushenkilöstön kanssa.


Aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksessa hän kykenee työskentelemään itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Oppisopimuskoulutus edellyttää työsuhdetta sosiaali- ja terveysalan työpaikassa (esimerkiksi päiväkodeissa, vanhusten palvelukodeissa, perhekodeissa, mielenterveystyössä, päihdetyössä, kuntoutuksessa, vammaisyksikössä, terveyskeskuksissa tai lääkäri- ja hammaslääkäriasemilla) koulutuksen ajaksi ja koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä tai yrittäjänä toimimista. Sosiaali- ja terveysalan toiminnan tavoitteena on asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen sekä osallisuuden, hyvinvoinnin ja terveyden kokonaisvaltainen edistäminen.


Kirjoitan blogia tulevana kasvun kansiona ja kerään tänne kaikki koulutehtävät ja niihin liittyvät materiaalit. Minä toivottavasti saan tämän toimimaan kuten haluan ja tästä tulee siisti ja ehjä kokonaisuus. Olen 35-vuotias ja minulla on yksi tytär.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit