keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Tyylikäs lahja miehelle

Tyylikäs lahja miehelle

Hulvattomat ideat kaikkiin juhliin! Valitse suosikkikuvasi tai luo hauska teksti ja lisää se valitsemaasi lahjaan. Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita. Tee lahjastasi yksilöllinen. Laatuvaatteet tosimiehille ja kovaan käyttöön.


Muotia ja vaatteita – Tyylikäs lahja miehelle pehmeässä paketissa vaikka jouluksi. Tästä kategoriasta löytyy klassisia lahjaideoita, jotka mies ottaa ilolla vastaan. Tyylitietoisen miehen lahjapaketista löytyvät kravatti ja kauluspaita. Rentoon oleskeluun yöhousut, olohousut tai pehmeä kylpytakki.


Tyylikäs lahja miehelle jolla on jo kaikkea Kun tajuat, ettei keskustelupalstojen lahjavinkki -ketjut enää anna mitään uutta, on vielä jäljellä yksi vaihtoehto, joka ylittää kaikki muut ideat: Naamataulu karikatyyri - lahja miehelle jolla on jo kaikkea ! Oli kyseessä sitten 30-, 40-, 50- tai 70-vuotislahja - Varma lahjavalinta miehelle on juhlava solmio, tyylikäs läppärilaukku tai sporttinen collegepaita. Paras lahja miehelle on käytännöllinen, jonka sisältö on mieluinen sekä monikäyttöinen ja palvelee vuodesta toiseen lahjansaajaa. Miten yllättää mies, jolla on jo kaikkea? Viininjäähdytin vai rannekello? Tai kenties Sarpanevan valurautapata keittiössä viihtyvälle?


Tyylikäs lahja miehelle

Jos etsit lahjaa isälle, poikaystävälle, aviomiehelle tai vaikka mukavalle naapurille, löydät Finnish Design Shopista korkealaatuiset, tyylikkäät ja varmasti ilahduttavat lahjat miehelle. Lahja miehelle , jokaiseen tilaisuuteen „Hyvä lahja miehelle “ tuppaa olemaan yksi elämän suurista mysteereistä. Lahjatuotteen tulisi mielellään olla käytännöllinen, sopia antajan luonteeseen, makuun tai vaikka harrastuksiin ja olla ehkä jopa jotain sellaista, mitä mies ei itselleen ostaisi. Syntymäpäivälahja miehelle. Jokainen ihminen on lahjan arvoinen, mutta mitä merkkipäivänä lahjaksi miehelle – kas siinä visainen kysymys!


Mistä ostaa lahja miehelle , jolla on jo kaikkea? Kun vierailet verkkokaupassamme alphageek. Meillä on lukemattomia perinteisistä poikkeavia lahjoja jokaiselle miehelle ! Toinen hyvä lahja ruoanlaitosta pitävälle miehelle on kunnon pata. Annan miehen paketista saattaa aattona putkahtaa Le Creusetin neljän litran pyöreä Signature-pata (1e). Katso Annan tunnelmavinkit tästä.


Erilainen ja tyylikäs lahja miehelle on käsinpiirretty karikatyyritaulu. Etenkin hyvä idea sellaiselle jolla on jo kaikkea. Ei tarvitse miettiä kokoa tai harrastusvälineiden kanssa oikeaa merkkiä jne. Tai ehkä hyvin harva, mutta hekään tuskin seurustelevat naisten kanssa.


Kaikenlisäksi suomalainen. Vempeleitä ja tekniikkaa voi ostaa, jos ne on valittu äärimmäisellä huolellisuudella. Yleensä lahjakortti on parempi. Levyt, kirjat ja muut – ei kannata. Esimerkiksi meillä ei ole enää edes cd-soitinta.


Tyylikäs lahja miehelle

Myös maksukanavapaketti on hyvä lahja ! Parhaimmat ja hauskimmat ideat. Osta nyt nettikaupastamme. Miehelle voi olla joskus hieman hankala ostaa lahjaa, sillä ainakin vaatteensa ja asusteensa mies haluaa valita itse. Toisaalta jos mies saa lahjaksi huolellisesti valitun ja laadukkaan tuotteen, niin varmasti se tulee myös käyttöön.


Jotta lahjan suunnitelusta tulisi helpompaa, listasimme hyviä lahjaideoita miehelle. Kaulahuivi Villakaulahuivi voi olla yhtä paljon lämmike kuin. Nämä pienet, mutta tärkeät lisäykset tekevät tästä unohtumattoman lahjan miehelle. Tämä tyylikäs ja myrskyn kestävä lahja on yksi parhaista lahjoista, jonka mies voi saada. Tämä kaiverruksella koristeltu taskumatti on loistava lahja esim.


Isälle, vaarille, Kalakaverille, metsästysporukalle tai vaikka bestmanille. Sopiva lahja miehelle on laadukas kello tai tyylikäs koru. Suosittuja kellomerkkejä ovat Seiko kellot, Calvin Klein ja Tommy Hilfiger kellot miehille.


Laatujuoman ystävälle lahjaksi käy esim. Isolle miehelle voi antaa lahjaksi paljon muutakin kuin vaatteita. Jos aikaa piisaa, tee miehelle joululahja ihan itse, vaikka ihanan herkullisia K-Ruoan syötäviä lahjoja. Veli tai pappa ehkä ilahtuisi tyylikkään rouheasta torkkupeitosta poikamiesboksissaan.


Jos taas olet kiireinen kuin orava pakkasella, ota rennosti ja anna lahjakortti. Se on simppeli ja samalla ekologinen lahja. Uusi vempele voi tulla kalliiksi, mutta entä tyylikäs suojakuori tai kotelo älypuhelimelle tai vaikkapa tabletille? Lahjat -kategoriamme suuresta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi tuotteen ja aina edulliseen hintaan.


Kello on miehelle varma lahja. Nopea toimitus, tilaa jo tänään! Löydä parhaat lahjaideat miehelle ! Alle on koottu monia erilaisia lahjaideoita, jotka sopivat niin ystävälle, aviomiehelle, poikaystävälle kuin papallekin ja ideat käyvät esimerkiksi syntymäpäivälahjoiksi, isänpäivälahjoiksi, valmistujaisiin sekä eläkkeelle jäävälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit