keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Sukupuu taulu

Tuhansia eri julisteita alhaiseen hintaan. Tilaa Artiksdesign. Katso uutuudet täältä! Korkea laatu ja nopea toimitus. Sukututkimusharrastuksen päätteeksi taulu tai juliste ilahduttaa omallakin seinällä tai vaikka sukukokouksessa.


Tällaista sukupuuta voi itse täydentää näppärin sormin.

Geneanetissä on lueteltu sukunimi TAULU. Saa selville sen suosio ja löydä esivanhempasi. Kaiverrus sisältyy hintaan. Sukututkimuksessa esivanhemmat ovat alimpana (suvun juuret) ja nuorimmat lapset ylimpänä, lehvästössä.


Vanhin lapsista on kunkin haarautuman vasemmassa reunassa. Sukupuu haarautuu normaalin puun tapaan. Nähdäksesi koko sukukartan klikkaa kuvaa.


Ohjelmassa voi myös liittää kunkin henkilön tietoihin muistiinpanoja ja kuvia, videoleikkeitä ja skannattua aineistoa.

My Family Tree -ohjelmalla rakennettu sukupuu ei ole pelkästään kätevä tapa saada yleiskuva sukulaisuussuhteista. Tuollainen sukupuu olisikin ihan edustuskelpoinen Onko löytynyt lisää hyviä sukupuita MyHeritage-sukututkimusohjelma on ilmainen 2henkilöön asti. Olen itse tehnyt monta versiota kotikoneella.


Valmis sukututkimusohjelma tekee nuo taulut, kaaviot, hakemistot ja henkilöluettelot. Minä vain kirjaan henkilöitä sinne perustietoineen. Ohjelma on siitä kätevä, että se huomauttaa, jos yritän samaa henkilöä kirjata useampaan kertaan, tai jos yritän liian nuorta tai liian vanhaa äitiä tai isää jollekulle tarjota.


SUKUPUUTAULU Haluaisitko teettää lahjaksi itsellesi, sukulaisellesi tai tuttavallesi oman sukusi taulun. Muistoksi lapsillesi tai vaikka häälahjaksi. Skräppäys tarkoittaa valokuvien ja muistojen tallentamista, ajatusten ikuistamista ja luovaa askartelua – kaikkia näitä yhdessä.


Oleellista on valokuvissa näkyvien tarinoiden tallentaminen. Allaolevassa kuvassa on esitetty Jean ja Aino Sibelius ja heidän vanhempansa ja vanhempien vanhemmat. Alavus, Töysänkylä, Pennala. Vanhemmat: Tuomas Yrjönpoika. Napsauta sitten ’Luo taulu ’ sivun alalaidasta.


Muutaman sekunnin kuluttua puu on valmis. Olemme todella iloisia, että voimme tarjota kaikille käyttäjillemme tämän uuden palvelun.

Onko tauluun ajattelemasi kuva kännykällä otettu? Näin tarkistat, saako kuvasta teetettyä kauniin taulun. Ja mikä parasta, voit tehdä taulutilauksen siirtämättä kuvaa erikseen tietokoneelle – suoraan kännykästä! Kerrotaan että homma ok, eli taulu on tehty.


No aikaa ei mennyt enempää kuin noin kaksi kuukautta, eihän se ole pitkä aika jos ei ole kiire. Ketä mahdat tarkoittaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit