maanantai 30. lokakuuta 2017

Englannin esitelmä

Mun pitäis tehdä historiassa esitelmä. Auttakaa mua en oikeest keksi aihetta. Nettiä ei saa käyttää esitelmän tekoon vaan kirjat käy.


En myöskää jaksa lukee mitää paksuu kirjaa ja nyt oon pulassa! Liika kikkailu englannin yo-kokeessa voi viedä pisteitä.

Englannin sensorin viime hetken vinkit yo-kokeeseen. Jos ylioppilastutkintolautakunnan sensori Sisko Mällinen olisi itse valmistautumassa kirjoituksiin, hän lukisi ja kuuntelisi juttuja, joista muutenkin on kiinnostunut – mutta kohdekielellä. Kaikki vinkit esiintymistilanteen helpottamiseen otetaan vastaan.


En vihaa mitään niin paljon ku sitä että jäädyn luokan edessä. ENGLANNIN ESITELMÄ AIHEITA. Huomenna olisi sitten edessä englannin kurssilla suullinen esitelmä.


Aiheeseen liittyvät sivut.

Oli haasteellista saada tehtyä järkevä esitelmä ja vieläpä tosiaan englanniksi. Sanakirja ja nettisanakirja olivat kovassa käytössä, koska sanasto ei ole minulla kovin hyvin hallussa. Onko mitään hyviä vinkkejä, mistä l. Tällä tavoin pääset osoittamaan opettajalle omaa kykyäsi käyttää englannin kieltä (yleiskieltä ja oman alan sanastoasi). What is the problem?


Tämän otsikon alla kerro mikä valitsemassasi kohteessa on vikana. Contains: Santa hunt, beautiful tuomiokirkko, spugen kaato, WTC crush. Kurssilla kerrataan pakollisilla englannin kursseilla käsiteltyjen aihepiirien sanastoa ja fraaseja monipuolisesti.


Kurssi arvioidaan kurssin opettajan kanssa erikseen sovittavilla suorituksilla ja näytöillä. TV-sarja, näytelmä. Other big money makers are oil. Jos sinulla on turvakielto. Texas has also farming.


Suosittelemme sinulle asiointia verkossa tai puhelimitse. Turvakieltoasiakkaana voit hoitaa Kela-asioitasi turvallisesti ja helposti verkossa.

Opintojaksolla tutustutaan itsenäisesti englannin kieliopin aihepiireihin. Jaksoon kuuluu itsenäisiä verkkotehtäviä, sekä palautettavat suullinen esitelmä videotiedostona sekä essee. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Sen sijaan englanti on saattanut vahvistaa tehdä -tyyppisen infinitiivin käyttöä.


Olen itse harjoitellut esiintymistä vuosikausia, sillä työskentelen englannin opettajana ja muiden edessä puhuminen on iso osa työnkuvaani. Lisäksi seuraan oppilaiden esityksiä lähes päivittäin. Kokosin tältä pohjalta kymmenen toimivaksi todettua vinkkiäni siihen, miten pitää hyvä esitelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit