keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Adressi teksti

Lähetä omilla teksteilläsi painettu adressi suoraan surukotiin. Toimituspalvelu sisältää adressin, painamisen ja toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Kenelle ja minne adressi lähetetään? Osoitetietoja ovat vastaanottajan nimen lisäksi tarkka jakeluosoite, postinumero ja postitoimipaikka.


Mikäli haluat sisällyttää adressiin useamman omaisen, kirjoita nimet adressin sisälehteen.

Tee ammattimainen nettiadressi vain muutamassa minuutissa. Palvelumme on ilmainen, muokattava ja helppo käyttää. Kauneimmat muistovärssyt, muistovärssy, muistolauseita, muistosanoja, muistovärssy suruun, surunvalittelut, hautajaisvärssyjä, suruvärssyjä, suruadressin. Kauniit adressit ja korusähkeet nopeasti suoraan vastaanottajille. Nopea ja helppo tilaaminen.


Kuinka kirjoittaa adressi. On tärkeää, että adressi että on hyvin kirjoitettu, jotta mahdollisimman moni allekirjoittaisi sen ja kertoisi siitä muillekin. Mieti mitä haluat muuttaa tai säilyttää.

Kun muistat Punaisen Ristin adresseilla, tuet samalla Punaisen ristin laajaa ja monipuolista toimintaa. Suruadresseja on saatavana useilla eri kansi- ja tekstivaihtoehdoilla. Muistolauseita surun hetkellä. Hautaustilaisuudessa on tapana kunnioittaa vainajan muistoa laskemalla kukkalaitteet ja seppeleet arkun läheisyyteen siihen varattuna aikana. Vierailija: Siis pitääkö sinne sisälehdelle laittaa vainajan nimi?


Meidän adressissa lukee vain Suuressa surussa myötäeläen ja sitten on monta tyhjää viivaa. Pitääkö siinä lukea vielä esim. Elias Kuosmanen molskilla Areena 2Savolainen illalla pronssiottelussa 2Jatkuuko Montrealin nousuvire? Tämä teksti painetaan sisälehden vasemmalle sivulle.


Kuoreen voi kirjoittaa esim. Maija Meikäläisen omaiset. Milloin adressi tulee lähettää? Lohdutus - adressi Teksti : Jeesus sanoi: Minä olen ylösnousemus ja elämä.


Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin, eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Korusähke tai adressi toimitetaan sähköisesti Pdf- ja JPEG-tiedostoina tilauksessa ilmoitettuun tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Toimitus mahdollista myös suoraan vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen.


NOPEAT TOIMITUKSET KOTIMAASSA!

Hintaan sisältyy kirjekuori, nyöri sekä sisälehti valitulla muistolauseella. OHJEET, KUN TEET ADRESSITILAUKSEN, JOKA TOIMITETAAN SUORAAN SURUKOTIIN: 1) Valitse adressi sekä haluamasi muistolause. Ostamalla Syöpäsäätiön adressin tuet suomalaista syöpätutkimusta. Syöpäsäätiön logolla varustettuja Paletin adresseja on myynnissä ympäri Suomen Citymarketeissa, Prismoissa, S-marketeissa ja K-supermarketeissa, Sokos-tavarataloissa sekä useissa kirjakaupoissa (esimerkiksi Suomalaisessa kirjakaupassa, Akateemisessa kirjakaupassa, Info- ja Kipa-kirjakaupoissa).


Adressin koko on A4. Kauneimpia muistolauseita, muistolauseita suruun, muistolauseita kukkavihkoon, muistolauseet adressiin, muistolause surunvalitteluun, muistolauseet seppelenauhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit