keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Hallituksen toimintakertomus

Lisäksi se listaa toimet, joihin hallitus on ryhtynyt eduskunnan päätösten johdosta. Yhdistyksen kokouksella ei siis ole oikeutta muuttaa siitä mitään. Jos joku kokouksen osanottaja havaitsee siinä ilmiselvän virheen tai puutteen, hänen tulee tietysti ottaa asia esille. Tällöin hallitus (yleensä puheenjohtajansa suulla) ilmoittaa, että virhe.


Toimintakertomus on dokumentti, joka suurimpien yhtiöiden tulee laatia samalla tilinpäätösten kanssa. Tilinpäätös on luonteeltaan lähes yksinomaan numeerista tietoa sisältävä dokumenttikokoelma, kun taas toimintakertomuksessa osa informaatiosta on myös sanallisessa muodossa. EPV Energia Oy (EPV) on energian hankintaan erikoistunut omakustannusperiaatteella toimiva yhtiö. Tavoitteena on toimittaa hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä omistajille ja varmistaa edullinen sähkönhankinta muuttuvassa toimintaympäristössä. Liikevaihto kasvoi kaikilla toimialoilla.


Suomessa liikevaihto kasvoi ja muissa maissa. Vastuullisuusraportti on saatavilla englanniksi. Riskisuhde toteutui erittäin hyvänä, vaikka heikkenikin hieman vertailuvuoteen verrattuna. Posti on logistiikka- ja postialan palveluyhtiö, joka palvelee sekä henkilö- että yritysasiakkaita ja julkista sektoria. Tämä tarkoittaa sitä, että uusia sijoituksia alueelle ei tehdä, ja nykyisistä kiinteistöistä, joista suurin osa sijaitsee Moskovassa, luovuttaisiin markkinatilanteen niin salliessa.


Hallituksen toimintakertomus

Se ei ole kuitenkaan osa tilinpäätöstä, vaikka näin joskus mielletäänkin. Valtioneuvosto antoi 26. Toimintakertomuksessa esitellään siis perustiedot yhtiöstä ja sen hallinnosta sekä kiinteistön ja rakennusten hallintaperusteesta. Taloudellinen tulos 1. Sähköjärjestelmä 1. Henkilöstö ja palkitsemisjärjestelmät 1. Merkittäviä tapahtumia.


Investoinnit sähköverkon toimitusvarmuuteen jatkuivat M€ tasolla. Hallitus ja ylin johto 1. Vuosia jatkuneet toimitusvarmuusinvestoinnit alkavat näkyä keskeytysluvuissa. HALLITUKSEN TOIMINTAKERTOMUS Delete Group Oyj Delete Group Oyj (aiemmin Ax DELOy) on Delete Groupin emoyhtiö.


Hallituksen toimintakertomus

Yhtiön pääasiallinen tarkoitus on toimia hallintayhtiönä. Hannu Syrjä-län, Heikki Allosen, Petri Niemen, Henrik Roosin, Pasi Kootan ja Vera Backströmin. Tieto julkisti uuden strategiansa, jonka mukaisesti yhtiö kiihdyttää innovointia ja kasvua. Lakeuden Etappi Oy on merkitty kaupparekisteriin 03.


Samalla yhtiön kotipaikka muuttui Ilmajoelle. Yhtiön taloudellisessa tilanteessa ei ole tilikauden päättymisen jälkeen tapahtunut olennaisia muutoksia, eikä myöskään OYL 31:§:ssä tarkoitettu maksukykyisyystesti vaikuta voitonjakokelpoisten varojen määrään. Vuoden alussa pidetyssä strategiaseminaarissa hallitus käynnisti työskentelynsä ja käsitteli Kelan strategian kehittämiseen liittyviä asioita.


Hallituksen toimintakertomus

Vaikka taantuma on jo kääntynyt hienoiseen kasvuun, ei sähkön käyttö teollisuudessa ole alueellamme lisääntynyt. Johdon ja hallinnon kehittäminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit