keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Myydään yritys pirkanmaa

Valoraudat, astinlaudat, lavakaaret, helmaputket. Yksi yrityksen elinkaaren merkittävimmistä yritysjärjestelyistä on yrityskauppa, jolloin yritys ostaa tai myy tietyn omaisuuserän sen liiketoiminnasta, tai koko osakeyhtiö myydään. Yrityskaupat ovat usein keskenään erilaisia ja monivaiheisia prosesseja, joihin vaikuttavat esimerkiksi yhtiömuoto, yrityksen koko ja toimiala. Pirkanmaan Yritysvälitys etsii ostajan yrityksesi osakekannelle tai liiketoiminnalle. Haluttaessa voimme myös tarjota pelkän arvonmäärityksen tai muita yritysjärjestelyihin liittyviä asiantuntijapalveluita.


Myydään yritys pirkanmaa

Pääpaikkamme on Pirkanmaa , mutta toimimme aktiivisesti myös ympäröivissä maakunnissa ja pääkaupunkiseudulla. Menestyvästä perheyrityksestä luopuminen ei ollut tunnetasolla aivan helppoa, mutta myyntiä oli harkittu jo pari vuotta. Tässä myydään sekä alueelliset sopimukset että valtakunnalliset sopimukset ja niiden liiketoiminta.


Lisäksi yrityksellä on oma lehti, jolla on yli puoli miljoonaa lukijaa. Yritys on hyvämaineinen ja sillä on pitkät asiakassuhteet. Yritys sijiaitsee Länsi-Suomessa ja sitä pystyy kasvattamaan sekä kehittämään.


Myydään yritys pirkanmaa

Hakuvahti ilmoittaa sinulle uusista hakuasi vastaavista kohteista. Haunjättö on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Haku on voimassa yhden vuoden ja voit käydä perumassa sen milloin haluat. Hakuvaihtoehtojen avulla voit etsiä ilmoituksia haluamaltasi toimialalta ja alueelta. Jos et valitse mitään, näkyvät kaikki ilmoitukset.


Ilmoituslistaa voit järjestellä aakkos- ja suuruusjärjestykseen klikkaamalla sarakkeiden otsikoita. Henkilöt, jotka hakevat yrityksiä ostaakseen Yrityksen myyminen on paljon helpompaa, kun tavoittaa ne jotka ovat juuri sinun alastasi kiinnostuneita. Nyt on otollinen aika muuttaa yritys rahaksi!


Myydään yritys pirkanmaa

Kiltti ja kaunis ISO PONI- ruunivoikko eestinruuna! Littlest Pet Shop (lps) pehmolelut. Chanel Gabrielle Medium hobo. Puma hihaton huppari. Rakennustelineet ja koneet nopeasti käteiseksi!


Smurffi pehmoleluja. Suomen Yritysmyynti Oy Luotettava ja ammattitaitoinen yritysvälitys. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupalle, ota yhteyttä.


Myydään yritys pirkanmaa

Myydään kalusto ja siirretään vuokrasopimus ostajalle. Lisätietopyynnöt myös tähän sähköpostiosoitteeseen: ari. Soveltuu hyvin take away tai vastaavaan toimintaan.


Kahvilaravintola myydään joko nykyisellä toimintakonseptilla tai ostaja voi ottaa käyttöön oman liikeideansa. Sivustolta löydät tietoa, apua, vinkkejä ja verkostoja. Katso kaikki käytettyjä veneitä myyvät veneliikkeet alueella Pirkanmaa. Nettiveneestä löydät Suomen veneliikkeet kätevästi myös paikkakunnittain listattuna. Yritätkö kirjautua verkkopankkiin tunnuslukukortilla?


Verkkopankin sisäänkirjautumissivun välilehdet ovat vaihtaneet paikkaa. Voit edelleen kirjautua verkkopankkiin tunnuslukukortilla klikkaamalla oikeanpuolimmaista Tunnuslukukortti-välilehteä. Konkurssipesien nettihuutokauppoja ja ilmoituksia livehuutokaupoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit