torstai 12. lokakuuta 2017

Posti säilytysajan pidentäminen

Noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle tämän kustannuksella. En ehdi odottamaan pakettia postin kautta, onko mahdollista käyttää. Editoinkin tuon ylemmän viestin eiliseltä vielä, sillä tänään posti toi paketin. Ovelle-Paketti postimaksukone – ja hinnoittelupalveluasiakkaille.


Huomenna soitan postiin uudestaan ja haluan saada tietää mitä posti aikoo. Paketin viimeinen säilytyspäivä on kaikenhuipuksi 22. Tietääkseni kaupunkien kerrostaloissa jaetaan vieläkin posti joka luukkuun.


Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8–17. Puhelu maksaa normaalin paikallis-, kauko- tai matkapuhelinmaksun. Vakuudetonta kulutusluottoa saa lukemattomista. Remonttilainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset.


Posti on tällä hetkellä kiinni. Hae remonttiin lainaa vaikkapa kylpyhuoneremonttiin suoraan netissä. Ideapankkina toimi peruna, jonka säilyvyyttä on voitu oleellisesti parantaa siirtymällä aumauksesta hallittuun varastointiin. Niiden epäilyjen lisäksi, joita suunnitellussa sopimuksessa määrätty kaikkien PNR-tietojen säilytysajan ehdoton välttämättömyys voi synnyttää, sen artiklan kohdassa annetut takeet, jotka koskevat tunnistamisen mahdollistavien tietojen erottamista peittämällä tiedot, ovat mielestäni joka tapauksessa riittämättömät.


Pykälällä postiyritykset olisi velvoitettu luovuttamaan postipalvelua koskevat olennaiset ajantasaiset tiedot postipalveluiden ja jakelutoiminnan tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä näiden lisäksi sellaista kehittämis- ja innovaatiotoimintaa varten, jonka tavoitteena on muiden kuin posti - tai jakelutoimintaa koskevien palveluiden. Erityistä huolellisuutta noudatetaan salaisten ja ei-julkisten tietojen hävittämisessä. Päätoimittaja Nils Lindroos Toimitussihteeri Marte Römer-Lindroos Taitto Marte Römer-Lindroos Julkaisija Sokerijuurikkaan Tutkimus-keskus Sisältö: Ehdotus sokerireformiksi on Suomelle ongelmallinen Levitä oikeaa tietoa sokerista Suomessa vielä paljon käyttämätöntä satopotentiaalia Juurikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit