perjantai 21. joulukuuta 2018

Hankintailmoitukset api

Ota hankintalaki haltuun ja varmista menestymismahdollisuutesi julkisissa hankinnoissa! Koulutuksessa opit laatimaan tarjouskilpailun ehdot täyttävän tarjouksen. Tutustu koulutukseen! Sopimuskauden aikana Kela voi hankkia lisää lisenssejä tarvettaan vastaavasti. Hankinnan kohteena on API -rajapintojen testausvälineen lisenssit.


Hankintailmoitukset julkaistaan edelleen Hilmassa, josta linkki sähköiseen tarjouspyyntöön Sähköisen kilpailuttamisen tavoitteet mm. Maatilan ilmastopäästöt ja ravinnekierrot parempaan hallintaan biokaasun ja apilanurmen tuotannon yhdistämisellä Toteuttajat. Suomen akatemian rahoittama (EU-rahoitteinen ERA-NET-verkosto Inno Indigo) INDO-NORDEN-projekti on perustanut kenttäkokeen, jonka toteuttaa Luonnonvarakeskus (Luke) yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston (UEF) kanssa. Tässä Kelan avoterapiastandardissa on määritelty Kelan vaikeavammaisten lääkinnällisenä kuntoutuksena järjestettävien terapiapalveluiden sisältö, rakenne, henkilöstö ja laatuvaatimukset. Yhteinen työkalu sekä tilitoimistolle että asiakkaalle.


Fennoa on suunniteltu niin tilitoimistolle kuin pk-yrityksille. Se tehostaa kaikkien ajankäyttöä ja parantaa kommunikaatiota. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets.


Useampi koulutettava? Hankinnat ESR-projekteissa Hankintojen oltava hyväksytyn projektisuunnitelman mukaisia Pääsääntönä on kaikkien hankintojen kilpailuttaminen Jos hankintoihin varattua rahaa jää käyttämättä ylimitoitetun budjetin takia, muutoksista ja lisäyksistä neuvotellaan rahoittajan kanssa ts. Edellä momentissa tarkoitetut hankintasopimuksia koskevat jälki-ilmoitukset on toimitettava julkaistavaksi päivän kuluessa hankintasopimuksen tekemisestä, dynaamiseen hankintajärjestelmään perustuvan hankintasopimuksen tekemisestä tai puitejärjestelyä koskevan päätöksen tekemisestä. Puhtaus on puoli ruokaa - ammattikeittiön puhtaanapito.


Takaisin datajoukkoon. Tenders Electronic Daily (TED) – julkisten elinten hankintailmoitukset Procurement notices by business sector. API Application Programming Interface. Ohjelmointirajapinta, jonka välityksellä eri ohjelmat voivat keskustella keskenään.


BASE Basically Available, Soft state, Eventual consistency. NoSQL-tietokantojen eheyttä kuvaava käsite. Big data Käsite suurille tietomäärille, jota ei voida käsitellä perinteisellä tavalla. Todella hyvä, että uutta ajoneuvokalustoa hankitaan!


API – rajapinnat Chathistoria v. Tekoälyn hyödyntä-minen Keskustelun siirto toiselle chatbotille Keskustelun siirto chattiin Keskustelun lähetys sähköpostina Tunnistautuminen Henkilökohtaiset sähköiset palvelut Palautteet OuluBot palvelusta OuluBot palvelun kehitysideat Ohjaus sähk. Notices by type of documents, dates, countries. Type of document can be: call for expressions of interest, contract notice, design contest, Periodic indicative notice (PIN), Prior Information. Miten teet onnistuneen tarjouksen 1. Seuraa Hilma-järjestelmään tulevia tarjouspyyntöjä eli hankintailmoitukset.


Mikäli saat tarjouspyynnön myös suoraan, pidä tätä hyvänä merkkinä: yritystäsi pidetään erityisen kiinnostavana kandidaattina hankintaan, joten tarjoustasi odotetaan innokkaasti! Uudenmaan ELY-keskuksen maksatuskoulutus rakennerahastohankkeille 25. Sivustolla on maahanmuuttajille tärkeää tietoa lupa-asioista, työelämästä ja yrittäjyydestä, suomen kielen opiskelusta, asumisesta ja elämästä Suomessa.


Kaikki palvelun kieliversiota ovat saatavilla API :n kautta. Tarjouspyyntöaineisto Tarjouspyyntöaineistoon sisältyvät asiakirjaluettelossa esitetyt asiakirjat. Asiakirjaluetteloa täydennetään tarvittaessa hankintaprosessin edetessä. Mercell MTS Hankintavahtipalvelu Mercell on Pohjois-Euroopan johtava hankintavahtipalvelujen tuottaja.


Palveluumme tallennetaan kaikkien alojen julkisen sektorin hankintailmoitukset ja runsaasti tarjouspyyntöjä yksityiseltä sektorilta koko Euroopan alueelta. Yle on viime vuosina siirtynyt yhä enemmän in-house-tekemiseen omassa web-kehityksessään ja osana tätä kehitystä myös palkannut tekijöitä ja asiantuntijoita palkkalistoilleen. Toteutusresursseja Yle ei ole kuitenkaan rekrytoinut kovin aktiivisesti, vaan on vuokrannut kehittäjiä alan firmoista osaksi omia tiimejään.


Nyt kesällä julkisten hankintojen HILMA-palvelussa on julkaistu. TED publishes 5thousand procurement notices a year, including 2thousand calls for tenders which are worth approximately €4billion. How can I benefit from TED ? TED provides free access to business opportunities from the European Union, the European Economic Area and beyond.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit