maanantai 24. joulukuuta 2018

Vinha maali

Vinha ei täytä puupintaa kuten talomaalit, vaan puun pinnan struktuuri jää paremmin näkyviin. Erinomainen huoltomaali Vinhalla on erittäin laaja käyttöalue, se sopii kaikille puujulkisivuille ja on erinomainen huoltomaali kaikille vanhoille öljy- ja akrylaattimaalipinnoille sekä vanhoille kuultokäsitellyille pinnoille. Vinha Puolihimmeää ja peittävää suojaa Vesiohenteisen Vinhan sideaineena on käytetty alkydivahvisteista akrylaattia. Se soveltuu uusien tai aiemmin käsiteltyjen ulkoseinien, ikkunanpuitteiden ja vuorilautojen pintakäsittelyyn. Vinhalla onnistuu myös tummaksi kuullotetun puun käsitteleminen vaaleamman näköiseksi.


Värit Värikartat ulkomaalaukseen Vinha -värikartta Lähetämme kullekin kohderyhmälle enintään neljä (kpl) sähköisiä uutiskirjeitä vuodessa.

Tikkurilan Vinha on puolihimmeä, vesiohenteinen suoja puupinnoille ulkona. Se muodostaa puuta suojaavan, vettä hylkivän kalvon ja kestää erinomaisesti vaihtelevissa sääoloissa. Puolihimmeä Vinha jättää puunsyyt kauniisti nävyviin pintaan ja säilyttää samalla puun luonnollisen ulkonäön niin lauta- kuin hirsipinnallakin. Erinomainen huoltomaali: Joustavana sekä hengittävänä tuotteena Vinha on erinomainen huoltomaali aiemmin kuultavilla tai peittävillä tuotteilla käsitellyille puujulkisivuille. Vinha soveltuu uusille tai aiemmin käsitellyille puupinnoille.


Vinhalla vaihdat helposti tummaksi kuullotetun puun taas vaaleaan suuntaan. Vinha on kehitetty puujulkisivuille kestämään Suomen ääriolosuhteita. Pinta joustaa ja elää alustan ja.


Pesu kannattaa tehdä varjossa, sillä auringossa pesuaine kuivuu liian nopeasti ja pesuteho vähenee.

Käsittelyn jälkeen pinta kannattaa maalata uudelleen, sillä homeenpoistoaine tekee maalipinnasta huokoisen ja se likaantuu nopeasti. Tarkista maalin laatu, sillä akrylaattimaalin päälle käy ainoastaan samaa laatua oleva maali. Pohditko kuinka ulkomaalaus kannattaa toteuttaa tai kuinka valita oikea maali maalauskohteelle? Jotta onnistuisit maalausprojektissasi, olemme koonneet ulkomaalausohjeet, joista löydät vinkit aina pohjatöiden teosta oikeiden maalaustyövälineiden valintaan. Voit tutustua ulkomaalausohjeisiin tästä.


Ulkomaalit Ulkomaalit. RTV-ketjun valikoimista löytyvät kaikki Teknoksen Tikkurilan ja Uulatuote Oy:n ulkomaalaustuotteet. Lisäksi valikoimistamme on saatavissa useiden muiden tunnettujen valmistajien ulkomaali- ja ulkopinnoitustuotteita, mm.


Ympäristöystävällisistä sisämaaleistamme löydät oikeat tuotteet jokaiseen käyttökohteeseen, sävytettävillä väreillä. Maali , joka kestää pesun voimakkaillakin pesuaineilla ja sisältää homeenestoainetta, on mahtava ratkaisu vaikeampiinkin kohteisiin. Websivustomme käyttää evästeitä, tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Evästeiden tiedot ovat talletettuna selaimeesi ja ne toimivat tunnisteina, palatessasi sivuillemme uudelleen.


TILAA UNELMAPOSTIA JA SAAT 10€ ALEKOODIN SÄHKÖPOSTIISI! Alekoodi on voimassa yli 150€ tilauksille. Lisäksi uutiskirjeen tilaajana osallistut joka kuukausi 200€ lahjakortin arvontaan. Virtasen Öljyn maali levittyy helposti, se on kevyt maalata eikä maali valu.


Se on aina saanut maalattavuudestaan kiitosta maalareilta. Tätä kiitosta maalarit eivät kaikille maaleille anna. Toinen asia on maalin rypistyminen liian paksulti maalattaessa, Öljyn Maali ei rypisty, monet muut öljymaalit kyllä.

Tilaa uutiskirje ja saat kuulla tarjouksista ja eduista ensimmäisten joukossa! Maalilla rajattomat mahdollisuudet. Lue uusin tarjouslehtemme Tarjouslehtemme sivuilta löydät laajan valikoiman tuotteita rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen sekä pihalle ja puutarhaan.


Tervetuloa edullisille ostoksille tavarataloihimme sekä verkkokauppaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit