sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Rakennusalan yrittäjän tuntiveloitus

Rakennusalan yrittäjän tuntiveloitus. Laadukas työ saa maksaa, mutta turhan korkea hinta karkottaa asiakkaat ja antaa vääränlaisen kuvan toiminnasta. Yrittäjien hinnoittelusta on usein niin monta eri mielipidettä kuin on sanojaakin. Yrityksemme on Suomen yrittäjien jäsen sekä kuulumme luotettava kumppani ohjelmaan tilaajavastuu.


Lopuksi pitäisi vielä itse saada katettua yrityksen kiinteät kulut ja saada riskistä ansaittu palkkio. Karkeesti esitettynä timpurin alviton tuntihinta koostuu meillä seuraavasti: bruttopalkka, 1oheiskulut, autosta, työkaluista ja 4-yrittäjän kate.

Laskuri laskee tuntihinnan jotta tiedät paljonko laskuttaa saavuttaaksesi haluamasi kuukausiansion jos toimit toiminimi-yrittäjänä. Kun hinnoittelet työpanostasi ota myös huomioon kilpailijoidesi hintataso. Kun tuntiveloitus on tiedossasi, Zervant laskutusohjelma tekee laskutuksesta helppoa.


Kiviojan aikaisempi työura on ollut asianajajana rakennusalan riita-asioihin erikoistuen. Tarjous kannattaa pyytää usealta yrittäjältä. Näin saat selville hintatason sekä käsityksen yrittäjän luotettavuudesta. Isoissa projekteissa jo se, ettet saa tarjousta kirjallisesti, herättää kysymyksen yrityksen luotettavuudesta.


Myös vastaukset kannattaa pyytää kirjallisena.

Aloittavan yrityksen ja yrittäjän vakuutukset voivat muodostua ensiarvoisen tärkeiksi, jos asiat eivät sujukaan yhtä kauniisti kuin wanhan ajan suomifilmeissä. Tässä oppaassa käsittelemme kaikki yleisimmät yritysvakuutukset sekä yrittäjän henkilökohtaiset vakuutukset – sekä pakolliset että vapaaehtoiset. Toiminimellä laskuttaminen – perustietoa uudelle yrittäjälle (… ja kolme yleisintä aloittavan yrittäjän virhettä) Uutena yrittäjänä haluat todennäköisesti saada kerrytettyä nopeasti rahaa kassaan, joten toiminimen laskutus on organisoitava kuntoon jollain tavalla. Sote-maksu maksetaan Verohallinnolle yhdessä muiden oma-aloitteisten verojen kanssa.


Maksu ei enää kansaneläkemaksun poistumisen jälkeen ole moniportainen, vaan kaikille. Lisäksi käsiteltiin kustannuslaskentaohjelmaa, sen kehittämistä ja jälkilaskentaa. Lopuksi tehtiin vertailu Taku kustannustieto -ohjelman ja tässä työssä tehdyn kustannuslaskentaohjelman välillä. Itse palkasin kirvesmiehen ja olin työttömän sain laillisesti olla kortistossa ja nostin liitton korvausta ja tein ilmoituksen työvoimaviraomaisille että olen käytetävissä jos töitä on ei ollut.


Olen itse rakennusalan työläinen(putkimies) ja helposti huomasi että olen ainakin puolet hitaampi kun kirvesmies. Yrittäjän eläkevakuutusmaksut ovat verovähennyskelpoisia kuluja. Kaikista verovähennyksistä saat ajankohtaisimman tiedon suoraan Verohallinnosta. Yksittäiset verotuspäätökset tekee aina verottaja, eikä laskutuspalvelu voi niihin vaikuttaa. En ymmärrä tuota, että akateemisesta työstä pitäisi saada parempaa palkkaa kuin rakentamisesta.


Minulla on akarteemisiakin tutkintoja useaan lähtöön, silti teen laidasta laitaan kaikki rakennusalan suorittavat työt ja osan suunnittelupuolesta. Aloita antamalla työntekijän palkka sekä ikä. Kirvesmies palkataan monesti palkkatöihin rakennukselle ja sen palkkaan lisätään sosiaalimaksut ja kesälomat ja pekkaset ym.


Sähkömies on yleensä yrittäjä jonka tuntiveloitus hintaan sisältyy kaikki palkan sivukulut ym kulut.

Kevytyrittäminen laskutuspalvelun kautta on toistuvaa eli lähetät useamman kuin yhden laskun tai toimintasi kauttamme jatkuu vähintään neljä kuukautta. Jokilaaksojen koulutusyhtymä Jedu tarjoaa ammatillista koulutusta Siikalatvan, Ylivieskan ja Nivala-Haapajärven seutukunnissa. Urakkamaailma on Suomen suosituin tapa löytää remontille tekijä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit