torstai 27. joulukuuta 2018

Ny oma juttu

Oma juttu (7.-9.lk) Löytöretki omien vahvuuksien ja yrittäjämäisten taitojen tunnistamiseen. Ohjelma kannustaa nuoria luovuuteen, kouluviihtyvyyden lisäämiseen sekä oman tulevaisuuden suunnitteluun. Yrittäjyydessä on kyse uusien ideoiden kehittämisestä ja ideoiden toteuttamisesta. NY Oma juttu – ideat käyttöön! NY Yrittäjyyskasvatuksen polkuun.


Ohjelman aikana yläkoululaiset nuoret tutustuvat yrittäjämäisiin kykyihinsä ja taitoihinsa innostavien tehtävien kautta.

Markkinatutkimus unelmien oppiliatoksesta Minkälainen Miltä pitäisi näyttää Mitä palveluita Miten rohkaistaan luovuuteen Open Mind Self. Viiden teeman kokonaisuus, jonka aikana nuoret tutustuvat tuntemaan yrittäjämäiset kykynsä ja taitonsa innostavien tehtävien kautta. Nuoria rohkaistaan luovuuteen, omien vahvuuksien tunnistamiseen, kouluviihtyvyyden lisäämiseen sekä oman tulevaisuuden suunnitteluun. Hyppää hetkeksi yrittäjämäiseen toimintakulttuuriin mukaan. Salon lukio NY-koulutus yläkouluun.


Ideointia, rohkeutta ja kokeilua. Yhä useampi suomalainen päättää keksiä itse oman sukunimensä. Koulun vuosittaisessa suunnitelmassa määriteltyjen diplomien täytyy vastata NY-ohjelmassa asetettuja tavoitteita.


Sisupussi-diplomin lähtökohtana on lapsen oma lähipiiri.

Diplomia suoritettaessa harjoitellaan lapsilähtöisesti omatoimisuutta ja vastuunkantamista: viedään asiat sisukkaasti loppuun saakka. Tutustu Peacy Creations NY :n yrittäjien tarinaan! Nuori Yrittäjyys ry kouluttaa opettajat materiaalin käyttöön.


Andreaksen, Artturin, Johanin ja Leon vinkit muille nuorille, joita kiinnostaa yrittäjyys: 1. Jos sinulla on idea tai jokin oma juttu , lähde toteuttamaan sitä heti. Kokeile ja kehitä juttuasi, vaikka et aina onnistuisikaan tekemisessäsi. Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.


Etusivu Juttutupa Oma elämä no ny ne. Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä. NY -yritys tarjoaa hyvän pohjan omien ideoiden testaamiseen ja liiketoiminnassa tarvittavien taitojen kehittämiseen, joten vuodesta kannattaa ottaa kaikki irti. Lukuvuoden aikana saat kokeilla miltä oikea yritystoiminta tuntuu ja mitä asioita sen kautta voi oppia.


Tavoitteena on yrityksen liiketoiminnan suunnittelu, perustamisprosessin ja alkuvaiheen toiminnan harjoittelu sekä kokemuksen kerääminen myynti ja markkinointityöstä. Huono englanti on maailman yleisin, yhteinen kieli ja yleinen työkieli Suomessakin. Miksi meidän Suomessa on samalla niin vaikeaa hyväksyä huonoa suomea? Hirvipeijaiset Nyrölä talolla keräsi suuren joukon maanomistajia, kyläläisiä ja naapuriseurojen jäseniä. Hirvipaistia nautittiin mukavassa puheensorinassa ja vuoden kuulumiset tuli vaihdettua.


Harmonikkamusiikkia ja laulua unohtamatta. Määrittele oma toimintasi. Mikä on liiketoimintasi ydin?

Millaisia ovat asiakkaasi nyt ja tulevaisuudessa? Voit hahmotella sitä esimerkiksi piirtämällä kuvan nykyisistä verkostoistasi. Pohdi yrityksesi toimintaa ja toimintaympäristöä.


Mitkä muut yritykset tai henkilöt liittyvät yrityksesi tavoitteisiin ja toimintaan? Asunnon omistajalle putkiremontista tulee ensimmäiseksi mieleen irti revitty WC-pytty ja sotkuiseksi rakennustyömaaksi muuttunut oma koti. Kun tiedossa on vain rahanmenoa ja epämukavuutta, herääkin kysymys, onko lopputulos kaiken vaivan ja taloudellisten uhrausten arvoinen.


Liiku, Leiki ja Loista tarjoaa pääkaupunkiseudulla monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita yksilöllisesti ja rennolla fiiliksellä: perheliikuntaa, pienryhmävalmennusta, työhyvinvointia, synttäreitä, tapahtumia ja koulutuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit