maanantai 17. joulukuuta 2018

Baaripähkinä helsinki

Suomen suosituin pubivisailu! Jätä yhteystietosi, niin lähetämme sähköpostiisi linkin materiaalipankkiin. Voit osallistua rentoon visailuun ilmaiseksi 1-hengen joukkueella!


Baaripähkinä helsinki

Bar Iso Majakka – Sporttia, bilistä ja rentoa meininkiä. Meillä näet urheilutapahtumat isolta screeniltä ja väliajat kuluvat mukavasti bilistä pelatessa. Kerää oma 1-hengen joukkueesi ja tule tietämään! Jos et tiedä niin arvaa, joka viikko top joukkueille jaetaan palkintoja ja parhaista parhaimmat pääsevät jatkamaan kauden päätteeksi aluefinaaleihin ja sieltä sm-finaaliin.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Tarkasta junien aikataulut ja osta liput.


Olotilan visailijoillahan on jo yksi mestaruus! Junalla matkustat edullisesti ja ympäristöystävällisesti. Osta liput ajoissa ja säästä. Pub Svenkka virvoittaa janoisia ja tarjoaa vaihtuvan pubi tyylisen menun aina viikonloppuisin.


Viikonloppuisin Svenkka viihdyttää kansaa myös erilaisten tapahtumien parissa. Tervetuloa Edisonin pubivisailuun sunnuntaisin klo 20. Osallistu visailuun ilmaiseksi 1-hengen joukkueella ja voit voitta. BAARIPÄHKINÄ JOKA TO KLO 18. Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?


Baaripähkinä helsinki

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla gravatar. Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Siitä lähtien Ryysyrannassa on tanssittu ja pidetty. Baaripähkinä -tietovisa.


Snellmaninkadun olutravintola on erityisesti yliopistoväen suosiossa. Ravintolan oma pienpanimo tuottaa pieniä eriä erikoisoluita, joita pääsee nauttimaan ainoastaan Kampin Teerenpelissä! Helsinki Teerenpeli. Harmittavasti jäänyt kyllä tämäkin laji viimevuosina unholaan. Snooker ja Kaisa rokkaa.


Osallistu rentoon visailuun ilmaiseksi 1-hengen joukkueella ja voita palkintoja. Viime lauantaina kuuntelin ylpeänä opiskelijamme puhetta. Tietokilpailut ovat intohimoni ja pelaan säännöllisesti pubivisaa. Käyn viikottain pelaamassa viisihenkisen joukkueeni kanssa paikallisessa kortteliravintolassa Turussa.


Kauppakeskus Sellossa sijaitseva, viinikellarityyppisesti sisustettu Ravintola Base on leppävaaralaisen perheyrityksen ravintola, joka on auki viikon jokaisena päivänä. Disko Nights Svenkka – 90-luku. Nyt on tullut taas aika viuhahtaa menneisyyteen – niin sanottuihin hyviin aikoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit