tiistai 11. joulukuuta 2018

Vapaa toimittaja

Freelancetoimittaja, vapaa toimittaja tai vapaa journalisti, vapaammin myös free, on toimittaja , joka ei ole työsuhteessa mihinkään tiedotusvälineeseen, vaan myy työpanostaan tai työn tuloksia, kuten artikkeleita, tiedotusvälineille. Vapaa toimittaja Kaipaatko kiinnostavia henkilökuvia, tunnelmallisia reportaaseja tai napakoita uutisia? Asun Pieksämäellä, keskellä Savoa, ja liikun täältä sujuvasti kaikkiin ilmansuuntiin.


Olen Esa Linna, naimisissa oleva neljän lapsen isä, viestinnän tekijä ja moniosaaja, vapaa toimittaja , pitkän linjan nuorisotyöntekijä sekä harrasteleva muusikko. You can read and watch some of my stories here. Tein nämä sivut, jotta voisit päättää, pitävätkö kylillä leviävät huhut erinomaisuudestani paikkansa.

Kutsu minut tekemään juttuja lehdellesi tai nettisivustollesi, koska paneudun taustoihin huolella ja sanon ”ei” uutisten nopeuskilpailulle käytän työhön riittävästi aikaa, mutta pidän silti kiinni sovituista aikatauluista osaan myös valokuvata menen mieluummin toiseen suuntaan kuin muut – miksi kirjoittaa aiheesta, josta kaikki muut ovat juuri kirjoittaneet? Olen työelämään, kuluttamiseen ja kestävään elämäntapaan keskittynyt vapaa toimittaja. Kirjoitan journalistisia juttuja printtiin ja verkkoon. Teen myös sisältömarkkinointia yrityksille. Kirjoittaminen on moniulotteisen todellisuuden rutistamista kaksiulotteiselle pinnalle.


Puutarhahenkilöt — keskiössä on puutarhaihminen. Tällaisten juttujen valmistelussa on erityisen tärkeää, että toimittaja onnistuu luomaan haastattelutilanteeseen rennon, lämpimän ja luottamuksellisen tunnelman. Ideajutut — lukija saa innostusta ja ohjeita jonkin projektin, puutarhatyön tai vaikkapa matkan toteuttamiseen.

Raskausaika, vauvat ja lapset, kasvatus ja vanhempien vertaistuki. Parhaat blogit ja blogiyhteisö sekä suositut keskustelut. Uutistoimittajat luovat raportteja joukkotiedotusvälineisiin, kuten sanomalehtiin, televisioon, radioon ja internetin uutispalveluihin. Olen Anna-Sofia Nieminen, Helsingissä asuva vapaa toimittaja ja kirjoittaja.


Olen viestijä, joka etsii intohimoisesti uusia tarinoita ja tapahtumia ympäriltään. Tykkään suunnitella, tehdä ja toteuttaa. Teen asioita pilke silmäkulmassa ja samalla tosissani.


Sittemmin olen kirjoittanut laajasti eri lehtiin, ja toimeksiantoja on ollut miltei kaikista merkittävistä mediataloista. Suomen Vapaa -ajankalastajien Keskusjärjestön yhteystiedot. Jäsenyys kalastusseurassa tai SVK:ssa antaa monia uusia mahdollisuuksia oman kalastusharrastuksen kehittämiseen. Nimeni on Sanna Kekki. Olen vapaa toimittaja , kirjoittaja, sisällön luoja ja tiivistäjä.


Toimitan myös liikkuvaa kuvaa. Lehdessä kerrotaan uusimmista kalastusmenetelmistä ja -välineistä sekä haastatellaan mielenkiintoisia kalastuksen harrastajia. Lehti ottaa kantaa myös kalastuspolitiikkaan.


Se painetaan hyvätasoiselle. Olen toiselta koulutukseltani journalisti. Ennen liikunta-alalle ja yrittäjäksi siirtymistä työskentelin Iltalehdessä ja Kainuun Sanomissa.

Tällä hetkellä kirjoitan freelancetoimittajana liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Voit lukea uusimpia juttujani Annasta. Monet juttujen ideoista kumpuavat tosielämästä ja asioista, jotka askarruttavat omaa mieltäni tai asiakkaitani. Monipuolista tietoa kalastusharrastuksesta.


Suomen paras vapaa -ajankalastuksen erikoislehti. Ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Se on korkeatasoinen lehti, jonka sisältö. Taloustoimittajain säätiön hallitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit