tiistai 18. joulukuuta 2018

Taipei nähtävyydet

Paras majoitus parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä tänään! Hinnat, ajat, ohita jono -mahdollisuudet ja mobiililiput – varaa etukäteen GetYourGuiden avulla ja ota kaikki irti matkastasi kohteessa Taiwan. Kun vierailet tällä kauniilla pääkaupungilla, huomaat pian, että tekemistä ei ole läheskään lopussa.


Suosittelen Taiwania erilaisena matkakohteena.

Siellä et varmasti törmää turisteihin ja jos muutaman länsimaalaisen näet niin sekin on ihme. Nähtävyydet ja aktiviteetit. Me kävimme matkamme aikana 1tornissa, eläintarhassa ja katsomassa baseball-ottelun sekä useasti kiertelimme kuuluisissa nightmarketeissa. Red House -hotellista sijaitseva hotelli on myös 8metrin päässä Taipeín linja-autoasemalta.


Travel on seikkailu, lepo. Jokainen odottaa johtaa ravinteiden uudelleen rakentaa omaa. Muotoilukonseptin esittelee perinteinen piha-tyyliin huoneen kokoonpanot.


Hotellin ravintolassa on oma puutarha.

Ylhäällä tuulen vaikutusta tasapainottamassa on valtava keltainen möhkäle, 6tonnia painava massavaimennin. Metro oli kätevä liikkumismuoto, varsinkin sateen yllättäessä. Katukeittiön nuudelikeitto. Jokaisessa huoneessa on televisio. Löydät vedenkeitin huoneessa.


Huoneissa on oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme. Ekstrat sisältävät tossut, ilmaisia kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huomaa, että omaisuutta ei ole vastaanotossa. Anna arvioitu saapumisaika. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.


Majoitus on ilmastoitu ja siinä on kaapeli taulu-tv. Jääkaappi ja vedenkeitin ovat myös esillä. Joissakin yksiköissä on. On tunnin vastaanotto omaisuutta.


Ximending-ostosalue on 4metrin päässä Diary of Ximen Hotel II, Liu Fu Bra, kun Qingshan Temple on 9metrin päässä omaisuutta. Taipei Film House on 7metrin päässä. Varaa nyt ja maksa myöhemmin.

Budjettimatkoista luksuslomiin, hotelleista koteihin. Luotettu matka- ja lentokumppanisi. Autamme sinua löytämään halvimmat lennot. Haemme lentoja yli 5lentoyhtiöltä. Kotimainen poptravel.


Kaikissa huoneissa on televisio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit