perjantai 7. joulukuuta 2018

Sral fi info

Suomen Radioamatööriliitto ry. SRAL on radioamatöörien kansallinen keskusjärjestö. SRAL edistää ja tukee radioamatööritoimintaa.


Tältä sivulta löydät tietoa radioamatööriharrastuksesta, siitä mitä radioamatööri tekee ja kuinka pääset harrastukseen mukaan. Tämä bulletiini luetaan lauantaina 8.

Helsingin Käräjäoikeus on päätöksellään 8. SRAL ry:n maksamaan vastapuolen 31. Jätti tylysti ex-vaimonsa! Toni Nieminen iski seitsemän lapsen yh-äidin – paparazzikuvat Seiskassa!


Kosinta lemmenlomalla Bangkokissa! Maisa Torppa sai it-rakkaaltaan valkokultaisen kihlasormuksen! Lääkäriltä lohduton tuomio syöpää sairastavalle Janita Lukkariselle: ”Voin kuolla äkillisesti ja nopeasti!

FinDMR-verkko, lue lisää: dmr. Jos päätätte tulla niin laittakaa sähköpostia joko oh6nvg ät sral piste fi tai Akulle oh8fal ät sral piste fi. Kahvittelun ja mahdollisten aikataulu- tai paikkamuutosten varalta. Sen jäseninä on niin henkilöjäseniä kuin radioamatööriyhdistyksiäkin. Kaikissa maissa ei ole toimivaa QSL-toimistoa.


Jos SRAL :n QSL-toimisto ei pysty toimittamaan kortteja tällaisiin maihin jonkin managerin välityksellä, ne saatetaan joutua palauttamaan lähettäjälle. Jos manageri on tiedossasi, kirjoita se kortin kohtaan QSL via. Tiedon lähteitä lähtevien korttien lajitteluun. More info from ARRL or the Finnish Radioamateur League - SRAL. Newest addition to my rigs, is a Yaesu FT-8with HF, 2m, 4m and 6m.


Antennas at the station are always changing. Estimated site value is $112. According to Alexa Traffic Rank sral. Internet users visit it. Perusluokan Kisa 80m.


Jugoslavian sosialistisen liittotasavallan vielä ollessa voimissaan oli Kosovon maakunta autonominen osa Serbian eteläosassa.

Vuosia kestäneiden kahakoitten jälkeen ryhdyttiin neuvottelemaan itsenäisyyden hakemista, ja mukana näissä osapuolten tapaamisissa toimi presidentti Martti Ahtisaari sovittelijana. Sastamalassa Ellivuoressa. Järjestäjänä toimii OH3NE Käy tutustumassa heidän sivuillaan syyspäivän tarjonnasta. Tutkintoja järjestetään myös niin, että niistä ilmoitetaan etukäteen muun muassa SRAL :n viikottaisissa bulletiineissa.


Kannattaa seurata myös OH3NE:n Ajankohtaista-sivua. Ilmoittautuminen tutkintoon ennakolta AR-X-järjestelmässä on nykyisin pakollista. Hallitus ei hyväksynyt pyyntöä. Tammelassa on sisämajoitusta n. Se on käytännössä täsmälleen sama määrä kuin Hankasalmella (n.


215). Tuosta esteellisyysnäkökulmasta kannattaa keskustella. Ehkä lähinnä muista tutkinnoista, joita ei ole niin laajaasti ulkoistettu kuin perus- ja yleisluokan radioamatööritutkinnot, ovat rannikkolaivurin radiotodistustuksen tutkinnot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit