maanantai 10. joulukuuta 2018

Offshore alus

Offshore -tukialus (engl. platform supply vessel, PSV) on laiva, joka on suunniteltu tukemaan öljynporauslauttojen toimintaa. Laivojen pituus vaihtelee lyhyistä m laivoista jopa 1m pitkiin laivoihin. Yleensä tukialukset pyrkivät toimimaan mahdollisimman pienillä miehistöillä kustannusten säästämiseksi. FPB fast patrol boat nopea partiovene FPS floating production system kelluva tuotantolautta FPSO floating production, storage and offloading unit kelluva tuotanto-, varastointi- ja lastausalus: FPV fishery protection vessel.


Offshore alus

USV toimii tukialuksena UAS:lle ja UAV:lle sekä myös telakointiyksikkönä, jossa ilma- ja vedenalaiset alukset voivat ladata akut. Pinta- alus toimii myös tiedonsiirtolinkkinä ja datan esikäsittelijänä, joka redusoi ja validoi datan sekä lähettää sen edelleen pilveen varastoitavaksi myöhempää analysointia ja käyttöä varten. Hochtief Solutions AG:n Vidar on jack-up - alus , jota käytetään offshore -hankkeiden toteutuksiin, kuten öljyn- ja kaasunporauslauttojen asentamiseen äärimmäisissä sääolosuhteissa. Viimeksi syyskuussa ilmoitti Ranskan laivasto yllättäen, että sen uusi offshore-alus Rhône oli onnistuneesti kulkenut läpi koillisväylän Norjasta Alaskan Aleuteille. Pian tämän jälkeen kerrottiin Venäjän pohjoisen laivaston testanneen ensimmäistä kertaa rannikolle sijoitettua Bastion-puolustusjärjestelmää.


Tarjoamme sinulle ladata taustakuvan Bourbon Arctic, meri, alus , Offshore -Huoltoaluksen, jäätiköt alkaen asettaa luokkien alukset tarpeen voit seurata luvat ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä. Tämän seurauksena voit asentaa kaunis ja värikäs tapetteja laadukkaita. Monitoimimurtaja Fennicalla on suuri työskentelykansi ja A-raami, jotka mahdollistavat sen käytön erilaisissa offshore -tehtävissä. Alus täyttää tiukat ympäristö- ja päästönormit (EPA) ja soveltuu siksi erinomaisesti arktisilla alueilla työskentelyyn.


Fennican jäänmurto-ominaisuudet ovat erittäin hyvät. Arctia on erikoisvarustamo, joka tuottaa jäänmurto-, öljyntorjunta- ja offshore -palveluita sekä satamien avustuspalveluita. We specialise in the construction and maintenance of multi-purpose icebreakers, car and passenger ferries, and vessels for use by the armed forces. We are the well intervention specialists with a difference.


We have the experience, technologies and techniques like no other, enabling us to work smarter, adapting and delivering real change operationally and commercially. Talk to our experts today. Uusi alus on suurin Rauma Marine Constructionsilta tähän mennessä tilatuista aluksista, ja laivan arvo on arviolta 2miljoonaa euroa. Avustus on tarkoitettu laivaprojektien innovaatioiden kehittämiseen. Tavoitteena on saada aikaan innovatiivisia ja edistyksellisiä alus - tai offshore -ratkaisuja ja helpottaa uusien innovaatioiden pääsyä markkinoille osana laivaprojekteja.


Sopimuspuoli, jonka satamassa tai offshore -terminaalissa alus toimii, voi kuitenkin antaa tällaiselle alukselle luvan lähteä satamasta tai offshore -terminaalista, jotta alus voisi poistaa painolastivedet tai mennä lähimmälle käytettävissä olevalle korjaustelakalle tai vastaanottolaitokselle, edellyttäen, että tämä ei aiheuta. Rauman telakka, joka aikaisemmin kuului samaan konserniin, on toimittanut yli 1alusta Suomen laivastolle. Näitä toimituksia ovat muun muassa Rauma-luokan ohjusveneet, Hamina-luokan ohjusveneet kaksi Kiisla-luokan partiovenettä, miinalaivoja sekä monikäyttö-ilma- alus.


Making Intervention Smarter. Erityisominaisuudet: Tämä alus oli ensimmäinen, joka rakennettiin telakallamme ilman omaa terästuotantoa. NB 5Fesco Sakhalin. Jäätämurtavia offshore -huoltoaluksia, jotka toimitettiin Sovcomflot Groupille v. Sovcomflotille rakennettavat arktiset offshore -alukset ovat identtisiä. Niiden pituus on noin sata metriä ja leveys lähes metriä.


Alus operoi pääsääntöisesti Itämerellä ja Pohjanmerellä ja se on hyvä lastikapasiteetiltaan sekä selviytyy hyvin vaikeissakin Itämeren jääolosuhteissa. Veneen ulkoasun on suunnitellut rannikkovartiosto. Veneen luja alumiinirakenne, luotettavat koneet ja muu tekniikka sekä korkeatasoinen varustus takaavat, että se kestää säässä kuin säässä. Sisältä alus on ylellinen. Offshore , ulkoistaminen, Kaukoitä ovat kaikki sanoja, jotka herättävät näinä aikoina epävarmuuksia suomalaisessa työntekijässä.


Oululainen Codemate tarjoaa yrityksille tuotekehityspalveluja, jotka toteuttaa bangladeshilainen tiimi suomalaisen koordinaattorin välityksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit