torstai 27. joulukuuta 2018

Ravintolan perustaminen evira

Ruokavirasto (ent. Evira ) järjestää koulutuksia elintarvikeyrityksille ja alasta kiinnostuneille 9. Kittilässä ja Sodankylässä. Skip navigation Sign in.


Eviran pk-neuvontahanke esittelee webinaarissa ravintolan perustamisessa huomioitavia asioita. Lopuksi käsitellään vielä ravintolan perustamiseen liittyviä käytännön asioita. Yhteistyössä Turun yliopiston Brahea-keskus. Näitä ovat erilaiset rahoitusvaihtoehdot, yritysmuodon valinta sekä erilaiset lupa- ja vaatimusasiat, jotka ravintolalla tulee olla kunnossa, jotta toiminta voidaan aloittaa. ASIASANAT: 4P, ravintolan perustaminen , markkinoinnin suunnittelu, yrityksen.


Elintarvikealan yrityksen tai ravintolan perustaminen. Evira on julkaissut uusilla verkkosivuilla yrityksen perustamista koskevaa neuvontamateriaalia. Sivuilta löydät mm. Maahanmuuttajien huomioimiseksi materiaalit on tehty selkosuomeksi. Ravintolatoiminnan aloittaminen - Osa Perustaminen.


Matkailu- ja ravintola-alan toimialayhdistys, josta käytetään lyhennettä MaRa ry, on valmistellut ravintoloille hyvän käytännön ohjeistuksen eli Omavalvontaohjeen. Opas keskittyy yleisimpiin viran-omaisasioihin. Tälle sivustolle on koottu tietoa elintarvikeyrityksen perustamisesta ja toiminnasta.


Saat apua muun muassa. Omavalvonta on palveluntuottajan työkalu, jonka avulla kehitetään ja seurataan palvelujen laatua toimintayksiköiden päivittäisessä asiakastyössä. Molempiin tilaisuuksiin sisältyy lisäksi tietoa elintarvikeviennistä. Webinaari pidetään 16.


Tapaaminen on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuuden järjestää Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke. Pingviini-kioskiyrittäjänä saat käyttöösi Froneri Finlandin hallinnoiman jäätelökioskin, jonka yrittäjänä sitoudut noudattamaan Pingviini jäätelökioskien yhteneväistä liiketoimintamallia. Etsi yritysten elintarviketurvallisuuden tarkastustuloksia. Tämä verkkopalvelu toimii evästeiden avulla.


Haluatko perustaa ravintolan tai lounasravintolan? Meillä kummallakin oli hygieniapassit, joten meidän ei tarvinnut erikseen hygieniapassia hankkia. Ruoka- ja juomatuotteen suunnittelu Pidimme toukokuun lomaa, jonka aikana kiersimme autolla Eurooppaa.


Loman tarkoituksena oli myös saada inspiraatiota Helsingin Hellassa tarjottavaan ruo-ka- ja juomatuotteeseen. Pop up -ilmiö johti siihen, että Evira joutui ottamaan kantaa yksityishenki-löiden pop up -ravintolatoimintaan. Eviran ohjeistuksen mukaan kaikki voi-vat perustaa pop up - ravintolan tietyillä ehdoilla, jolloin se ei ole ilmoitet-tavaa toimintaa, eikä myöskään säännöllisen elintarvikevalvonnan piirissä. Tähän Ohjeita kahvilan tai ravintolan perustajalle -oppaaseen on koottu tietoja ja käytännön neuvoja, jotka huomioimalla toiminnan käynnistyminen sujuu mahdollisimman hyvin ja yllätyksittä ja yhteistyöstä viranomaisten kanssa tulee sujuvaa heti alusta lähtien. Yrityksen perustaminen on yrityksen perustamista sivutoimiyrittäjällekin.


Luin naistenlehdestä kotiravintoloista. Miten sellaisen voi perustaa ja mitä lupia tarvitaan? Mistä löydän lisää tietoa?


Tutustu uunituoreisiin Eviran oppaisiin: - elintarvikeyrityksen perustamisesta yleisesti - ravintolan perustaminen - lihalaitoksen perustaminen - elintarvikkeiden käsitteleminen ja myynnin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit