torstai 6. joulukuuta 2018

Toiminnan keskeytysvakuutus hinta

Keskeytysvakuutus turvaa yrityksesi toiminnan. Toiminnan vakuutukset turvaavat yrityksesi toiminnan jatkuvuutta. Toiminta voi loppua hetkellisesti myös kokonaan. Normaali keskeytysvakuutus korvaa, kun oman yrityksen toiminta keskeytyy yrityksen oman omaisuuden tai toimipaikan vahingoittumisen vuoksi. Jos yritys on riippuvainen toisen yrityksen toiminnasta (toimii esimerkiksi yhden alihankkijana), kannattaa harkita myös riippuvuuskeskeytysvakuutusta.


Useimmat alkavat yritykset eivät tarvitse heti toiminnan alussa autoa. Tai vaihtoehtoisesti välttämättömät ajot hoidetaan yrittäjän henkilökohtaisella autolla. Jos liiketoiminta perustuu ihmisten tai tavaroiden kuljettamiseen, ajoneuvo on välttämätön.


Vakuutusehdoista riippuen keskeytysvakuutus korvaa yritystoiminnan pysähtymisestä aiheutuvia menetyksiä. Uuden yrityksen oikeusturvavakuutuksen hinta voi pienimmillään olla vain joitain kymppejä, joten tämä vakuutus on yleensä syytä ottaa. Liikevaihdon ja riskien kasvaessa hinta toki pompsahtaa nopeasti kolminumeroiseksi. Hinta myös nousee, mikäli liiketoimintasi kohdistuu myös ulkomaille ja ulkomaisiin asiakkaisiin.


Palo-, vuoto-, murto- tai myrs-kyvahinko voi vahingoittaa yrityksen omaisuutta ja keskeyttää toiminnan pitkäksikin aikaa, johon yrityksellä ei ole varaa. Joissain erikoistilanteissa yrityksen tai yrittäjän voi olla myös pakko ottaa muita vakuutuksia. Näitä vakuutuksia voivat olla esim. Tapaturmavakuutus on hyvä olla, jos työhön liittyy tilanteita joissa voi sattua tapaturmia.


Itse maksan 7euroa vuodessa remppahommissa. Kuinka korvaukset menevät päällekkäin muiden vakuutusten kanssa vahinkotapauksessa siitä en osaa sanoa mutta harvalla yrittäjällä taitaa olla taskussa maksaa esim ison vesivahingon aiheuttamat kulut omasta taskusta. Näiden kulujen kattaminen ja siten taloudellisen toiminnan tuloksen turvaaminen voidaan hoitaa ottamalla keskeytysvakuutus. Bisnes”-vakuutukseen sisältyy hyvin kattava keskeytysvakuutus. Jotkut yritysvakuutukset ovat vapaaehtoisia, toiset pakollisia.


Tästä kirjoituksesta löydät pikaoppaan yrityksen vakuutuksiin ja näet, millaisia vakuutuksia yrittäjän kannattaa ottaa toimialasta riippumatta. Erittäin edullinen toiminnan varallisuusvastuuvakuutus Lakimiesliiton asianajotoimintaa harjoittaville jäsenille. Lakimiesliitto on hankkinut merkittävän laajennuksen asianajajien ja luvan saaneiden oikeudenkäyntiavustajien jäsenetutarjontaan. Eri konetyypeillä niiden toiminnan luonteen takia (esim. eri-laiset puuhakkurit) on vahinkotilastojen perusteella poikkeuk-sellisen suuri palovahingon vaara riippumatta siitä, onko esim. Vaivattomasti kaikki vakuutukset netistä!


FI tuo edulliset tarjoukset suoraan kotiin! Vastuuvakuutus on yleisin vapaaehtoinen vakuutus, jonka useimmat kokoaikaiset ja vakiintuvat yritykset ottavat. Vaikka vastuuvakuutusta ilmankin voi pärjätä, toiminnan laadusta riippuen vaihtelevissa ympäristöissä toimiville yrittäjille se on välttämätön. Hinta on pieni taloudellisten riskien vähenemiseen nähden. Palveluntuottajalla tulee olla toiminnan edellyttämät asianmukaiset vakuutukset, kuten vastuuvakuutus ja toiminnan keskeytysvakuutus.


Toiminnasta vastaavalla tulee olla sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempien koulutusjärjestelmien mukainen kelpoisuus. Hyvin usein yrityksellä on olemassa myös paljon muitakin vakuutuksia riippuen yrityksen toiminnan luonteesta. Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm.


Vertailun esimerkeissä hinta maksetaan yhdessä erässä. Yhdessä erässä maksettaessa hinta voi olla edullisempi kuin useammassa erässä maksettaessa. Hinnoitellessaan omaa työtään kannattaa yrittäjän laskea tarkasti auki oman työnsä hinta ihan työtunneittain. Tämä auttaa hahmottamaan yrittäjän kulurakennetta sekä arvioimaan sitä työmäärää, joka varsinaiseen tuottavaan työhön on varattava päivässä, kuukaudessa ja vuodessa. Tällä sivustolla palvelemme Folksamilta vakuutuksen ostaneita asiakkaita.


Yrittäjän työn hinta. Omistajanvaihdos ei edellytä sinulta toistaiseksi toimenpiteitä. Katso asiakaspalvelun ja konttorien yhteystiedot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit