tiistai 25. joulukuuta 2018

The blanko keikat

Löydä pääsyliput kuumimmille keikoille ja tapahtumiin. Blanko , katso keikat tänään, huomenna ja viikonloppuna. Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät.


Sivujen tarkoituksena on luoda keskus, jossa musiikista kiinnostuneet voivat kohdata toisensa, sekä tarjota monipuolisia palveluja internetin tarjoamien mahdollisuuksien mukaan. Thankful for the decade! Kotimainen alternative rock -yhtye THE BLANKO julkaisi kauan odotetun kolmannen albuminsa 26. Nyt jo kuukauden verran ulkona ollut uusi albumi “Stimulation Paradise” on ehtinyt keräämään ylistäviä arvioita, ja energisestä live-menostaan tunnettu bändi onkin päässyt esittelemään uusia kappaleita faneilleen myös livenä.


Molemmat yhtyeet tarjosivat todella hyvät esitykset, jotka eivät jättäneet kylmäksi. Tervetuloa viihtymään Anniskelukahvila Tiirikkalaan, jossa tunnelma on loistava ja mutkaton aamusta yöhön. Tarjoilemme sinulle tanskalaistyypisiä smörrebrödejä, meillä leivottuja herkkuja, käsityönä paahdettua kahvia, kotimaisia oluita, viiniä ja. Blanko on turkulainen klassikkoravintola, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.


Aurasillan kupeessa oleva ravintola on tunnettu muun muassa herkullisesta lammaspastasta. Ravintolassa saa arkisin lounasta, ja Blankon keittiö on avoinna maanantaista lauantaihin aina kello saakka. Frank Turner ja Anal Thunder viimeistelevät Punk in Drublic -festivaalin kattauksen. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvan Punk in Drublic -festivaalikiertueen ohjelmisto on kahden uuden kiinnityksen myötä valmistunut! The Eyes tapahtumista!


Ahkerasti maailmaa kiertävä Danko Jones on tullut tunnetuksi rock´n´rollin sanansaattajana intensiivisten ja sähköisten keikkojensa myötä. Bändin sanavalmiin nokkamiehen Danko Jonesin karisma on noussut jo käsitteeksi. Albumin yhdeksän kappaletta muodostavat yhdessä matkan, joka kulkee alitajunnasta aika-avaruuksien kautta aina ikuisuuteen. Stam1nan seitsemäs albumi Elokuutio julkaistaan 18. Vahvasti tarinallisen albumin on tuottanut Janne Joutsenniemi, ja miksauksesta vastaa Jens Bogren.


Julinia on yksi Turun suosituimmista A-oikeuksilla varustetuista ravintoloista. Olemme rennon tyylikäs, perheomistuksessa oleva koko perheen ravintola, johon kaikki asiakkaat ovat tervetulleita aamusta iltaan. Jokirannan leppoisin kortteliravintola. Kokoa mieleisesi purilainen ja syö niin paljon kuin jaksat. RantaKertun hamppari­buffassa täytteitä löytyy jokaiseen makuun ja jano sammuu buffetin hintaan sisältyvällä hanalimulla.


Kokous- ja juhlamyyntipalvelu: p. Etusivu Keikat BAR Tekniikka Uutiset Buukkaukset ruusutrisut. Kitaristilaulaja Pauli Hauta-aho on saanut aikaisemminkin hehkutusta osakseen, eikä syyttä. Kuinka pitkään ensimmäistä albumia Flying Colours hierottiin?


Levyä tehtiin vajaa vuosi kolmen biisin sykleissä. Biisit hioutuivat keikoilla. Vanhimmasta päästä on Burn, meidän ensimmäinen ikinä treenikämpällä soittama biisi. Halusin sen ehdottomasti mukaan. Logomo Kitchenissä nautit lounasta arkipäivisin tai tapahtumatarjoiluista Logomon tilaisuuksien aikana.


Se on albumin iTunes-versiossa. Verkkokaupastamme tilaat tarjoilut Logomon tapahtumiin kätevästi etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit