torstai 20. joulukuuta 2018

Vuokraa auto kuukaudeksi

Taatusti Edullisin Hinta. Varaa Nyt Helppoa ja Nopeaa. Mahtavat autonvuokraus tarjoukset. Säästä ja varaa omasi jo tänään! Luotettavat vuokrauspalvelu-kumppanimme ovat Hertz ja Scandia Rent.


Vuokraa auto kuukaudeksi

Kysy lisää myyjältä! Halpa autonvuokraus! Vuokraa auto verkossa tänään ja säästä. Kalustossamme on edustettuina lähes kaikki yleisimmät automerkit ja mallit. Kaikki vuokra-automme ovat hyvin huollettuja ja teknisesti toimivia.


Voit vuokrata meiltä auton tunniksi, päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi aina edulliseen hintaan. Meiltä löytyy vuokra- auto jokaiseen tarpeeseen. On sitten kysymys viikonlopun kalastusreissusta tai mukavasta kaupunkilomasta. Auton vuokraus onnistuu minuutissa juuri niin pitkäksi aikaa, kun sitä tarvitset. Nouda auto tai paku läheltäsi.


Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kun teet FiRENT Minileasing -sopimuksen esimerkiksi kuukaudeksi , saat auton reilulla alennuksella normaaliin lyhytaikaiseen hinnoitteluun verrattuna. Minileasing-sopimus koostuu koko sopimuskauden kestävästä kiinteästä hinnasta, joka kattaa kaiken muun paitsi polttoaineen. Best Car Rental tarjoaa vuokra-autot pidempiaikaisiin sopimuksiin ja nyt myös lyhyemmäksi ajaksi. Yhteiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton vuokraus muuttoon, viikonloppumatkoille ja arjen reissuihin onnistuu meiltä helposti.


Laajasta autovalikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan kulkuneuvon. AUTONVUOKRAUS SUOMESSA JA YLI MUUSSA MAASSA SEKÄ ALUEELLA. Enterprise Rent-A-Car tarjoaa enemmän kuin perinteistä autonvuokrausta.


Olemme maailmanlaajuinen ratkaisusi kuljettamiseen. Minileasing-automme palvelevat sinua silloin kun et halua sitoutua vuosikausiksi leasing-sopimuksiin. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva henkilö- tai pakettiauto ja vuokraa se helposti kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi itsellesi kiinteään hintaan.


Autovuokraamo kaikkialla Suomessa. Edullinen, nopea vuokraus, parhaat automallit ja monipuoliset palvelut. Katso autovuokraamot ja vuokraa helposti netissä!


Nykyään osamaksut alkavat jo muistuttaa leasingiä, koska autoja ei koskaan makseta loppuun vaan auto vaihdetaan jo ennen sopimuksen päättymistä. Auto ostetaan usein osamaksulla. Uusi tapa myydä uusi auto on tarjota osamaksusopimus kuukaudeksi , jonka jälkeen sen voi katkaista ja auton voi palauttaa kauppaan. Tarjous ei ole voimassa Rovaniemen, Kittilän, Kemin ja Ivalon toimipisteillä. Santanderilla on All in One -palvelu, joka paketoi autoiluun tarvittavia palveluita yhteen kuukausierään.


Uusi auto , huollot ja jopa vakuutus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan sovittavaan kuukausierään sisältyviksi. All in One on osamaksupohjainen rahoitus, joka sisältää taatun hyvityshinnan eli viimeisen suuremman erän. Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autovuokrausketjuista, jonka juuret juontavat Suomen ensimmäiseen autovuokraamoon.


Yrittäjävetoinen toimintamallimme takaa sen, että tarjoamme aina parasta paikallista autovuokrausta. Laajasta vuokra-autojen valikoimasta löydät eri kokoiset henkilöautot, pakettiautot, kuorma-autot, minibussit, peräkärryt sekä auto - ja venetrailerit. Olemme erikoistuneet muuttoautojen vuokraukseen, joten autojen lisäksi löydät valikoimastamme myös muuttolaatikot, pakkausmateriaalit ja muut muuttotarvikkeet.


Tiedossa lomamatka ja tarve vuokra-autolle? Vai tarvitsetko sijaisautoa? Huomaa, että Smart Travelin autot eivät nettikommenttien perusteella vaikuta olevan aina moitteettomassa kunnossa.


Meiltä saat kaikki yksityisten autonvuokrauspalvelut. Kerrotaan jopa tapauksista, joissa auto on levinnyt tien päälle. Jos tämä pieni riski ei aiheuta ahdistusta, Smart Travel on todellakin ällistyttävän halpa vaihtoehto. Uusivuodeksi on huippusuosittu vaihtoehto auton ostamiselle. Nyt saat uuden auton helposti, ilman käsirahaa ja todella edullisesti käyttöösi!


MiniLeasing vapauttaa sinut auton huollosta ja huolista. Meidän lähinnä kaikki autot ovat uusia sekä erityyppisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit