maanantai 15. heinäkuuta 2019

Mielenterveys ja päihdetyö näyttösuunnitelma malli

MIELENTERVEYS - JA PÄIHDETYÖ 1. TYÖPROSESSIN HALLINTA Arvioinnin kohde ARVIOINTIKRITEERIT 1. Pälkäne on aktiivinen ja kehittyvä kunta Pirkanmaalla. Se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin asukkaille, yrittäjille kuin matkailijoille. Ei ole minunkaan mielestäni kiitettävän tasoinen näyttösuunnitelma - ja suunnitelman tekeminenhän on osa näyttöä vai mikä tutkintotilaisuus se nykyisin onkaan. Näyttötutkintotoimikunnan jäsenten tulisi kyllä ihan tosimielessä tutustua tutkintotilaisuuksien suunnitelmiin ja arvioida niiden laatua.


Sairaanhoito ja huolenpito, osp. Mikä on näyttötutkinto? Tässä oppaassa on kerrottu lyhyesti ja selkeällä kielellä, mitä näyttötutkinto tarkoittaa.


Mielenterveys - ja päihdetyö , osp. Hän osaa suunnitella, toteuttaa ja arvioida eri-ikäisen mielenterveys - ja päihdeasiakkaan hoito- ja kuntoutusprosessia. Lähihoitaja osaa käyttää tietoa mielenterveys - ja päihdetyöstä.


Myös näyttösuunnitelman teko on muuttunut ja arviointikriteerit. Näyttösuunnitelma on hyväksytty silloin kun se menee Tkriteerien mukaan. Näytön aikana ja keskustelussa annetaan se arvosana näytön mukaan, ei siitä oliko sun suunnitelma Tvai K3. Opetuksen ja koulutuksen järjestäjät julkaisevat palvelussa myös paikallisia opetussuunnitelmia ja tutkintojen toteutussuunnitelmia.


Perusteet -palvelun ilmettä uudistetaan. Opiskelija osoittaa osaamisensa vanhustyössä vanhuksen ja muistisairaan hoidossa ammattiosaamisen näytössä toimimalla lähihoitajan työtehtävissä kotihoidossa, päivätoiminnassa, palvelutalossa tai -keskuksessa, muistisairaiden yksikössä, laitoshoidossa joko vanhainkodissa tai sairaalassa. Kjärjestelmää ei enää ole vaan arviointi suoritetaan 1-numero asteikolla.


Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisalassa hän osaa edistää varhaiskasvatuksessa lapsen kasvua, hyvinvointia ja oppimista sekä lapsen, nuoren ja perheen terveyttä ja hyvinvointia. Mutta minulla ei ole mitään käsitystä miten näyttösuunnitelma ja perustelee monipuolisesti hoito- ja huolenpitotyössä tekemänsä ratkaisut ja. Seuraavana vasta kasvun tukeminen ja ohjaus.


Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian koulutuksen paletti on yksi maan laajimmista. Tarjoamme ammatillista koulutusta, lukio-koulutusta, täydennyskoulutusta, aikuisten perusopetusta, maahanmuuttajakoulutusta, työpajatoimintaa nuorille ja vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjontaamme kuuluvat myös monipuoliset yrityspalvelut. Olen Sofia, kahden pienen tytön äiti. Unelmoin täällä leivonnaisista, juhlista ja iloisista lapsellisista jutuista.


Haaveilen herkullisista ruuista, matkoista ja sisustuksista. Etsin kauniita ja suloisia uutuuksia pienille. Tarkoitukseni on tarjoilla sinulle äitiyttä tilkalla maitoa.


Koulutus sopii hotellivirkailijan työstä kiinnostuneille tai hotellissa työskenneille, joilta puuttuu alan ammattitutkinto. Koulutukseen ovat tervetulleita myös alan perustutkinnon suorittaneet. Sosiaalipalvelujen tavoitteena on edistää ja ylläpitää lasten, nuorten ja perheiden toimintakykyä, sosiaalista hyvinvointia, turvallisuutta ja osallisuutta.


Mielenterveys ja päihdetyö näyttösuunnitelma malli

Sosiaalipalvelut on järjestettävä asiakkaan kotikunnassa tai siinä kuntayhtymässä, johon kotikunta kuuluu. Hanki ammatti ja ylioppilastutkinto samalla. Yrittäjä, kouluta itseäsi. Täydennä omaa tai organisaatiosi osaamista.


Työssäoppijoita yritykseesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit