maanantai 22. heinäkuuta 2019

Piipaa varsinaissuomi

Hälytykset päivittyvät 30s viiveelle pelastustoimen järjestelmästä. Rakennuspalo, maastopalo, tulipalo, tieliikenneonnettomuus. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun.


Size -turvallisuus. Morsiustytön juhlamekko koko noin v. Suomi- tuhansia aiheita. Maalarin pensseleitä. Ajankohtaiset hälytyskeskuksen hälytykset ja tilanteet reaaliajassa ympäri Suomea.


Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Kotimaan ja ulkomaan uutiset aina tuoreeltaan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei pitänyt valokuvasta, joka paljasti tukan alta näkyvän rusketusrajan. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Etsitkö lisää myyttäviä kiinteistöjä? Tervetuloa Turun 112-päivän tapahtumaan kävelykadulle tiistaina 11. Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle ja sinne on vapaa pääsy. Yksi ensihoitajien varuste on suojaliivi, joka puetaan tarvittaessa tehtävälle. Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Pirkanmaa.


Suomen kattavimman uutiskatsauksen. Se kattavin uutistarjonta – Ampparit. Tiedä mitä lähiseuduillasi tapahtuu. Lue paikalliset uutiset sekä Turun seudun ilmiöt. Kelikameroiden välittämän informaation avulla voit tarkastaa vallitsevan sään tai ruuhkatilanteen eri tieosuuksilla.


Löydä kätevästi kaikki tuoreimmat uutiset ilmaiseksi Amppareiden uutispalvelusta! Voit myös kelata kelikameroiden kuvia taaksepäin, noin vuorokauden ajalta, jos haluat tietää miltä tieosuus näytti aikaisemmin. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! HuoSivustolla näkyvien kelikamerakuvien ja säätietojen näyttämiseen vaikuttavat sää- ja laitetekijät sekä monien elektronisten järjestelmien toiminta. Tampereen ja Pirkanmaan tärkeimmät uutiset, parhaat live-lähetykset, mielenkiintoisimmat ilmiöt ja ihmiset.


PiiPaa (hälytysajoa ) Puuhis. Unsubscribe from Puuhis? Liikenneonnettomuus uusikaupunki Tilannehuone. Ajantasaiset tiedot pelastustoimen tehtävist. Reaaliaikaista uutisointia pelastuslaitoksen hälytyksistä kuten tulipaloista, maastopaloista, liikenneonnettomuuksista ja muista onnettomuuksist Uusikaupunki.


Lue aiheen Paikkakunnat keskusteluja. Turun Sanomat kertoo uutiset meiltä ja maailmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit