tiistai 2. heinäkuuta 2019

Tuntilista word

Työntekijän tuntilista. Tämä on Microsoft Officen mallitiedosto. Lisää samanlaisia malleja. Tämä sivusto käyttää evästeitä analytiikkaan sekä mukautetun sisällön ja mainosten näyttämiseen.


Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tällaisen käytön. Mukana on myös ilmaisia tuntilista - ja Excel-mallipohjia työajanseurantaan, joita voit muokata ja käyttää vapaasti. Pohjat ovat esimerkkejä ja aina kun niissä on laskentaa, haluamasi laskentaehdot voivat olla erilaisia kuin pohjassa olevat kaavat.


Siksi emme voi ottaa vastuuta laskennan toimivuudesta juuri sinun käytössäsi. Tuntilista Tehdyt, työtunnit ilmoitetaan tätä tuntipohjaa käyttäen kuukausittain 1. Palkanmaksupäivät joka kuukauden 10. Pätevä apu työaikakirjanpitoon TuntiVelho on osa työvuorosuunnitteluun tarkoitettua TyövuoroVelhoa, jonka avulla jo sadat yritykset ilmoittavat palkkatietonsa palkanlaskijalle helposti ja luotettavasti. Työsuojeluviranomaisen lomakkeet on koottu tälle sivulle aakkosjärjestykseen. Lupa- ja ilmoitusmenettelyihin liittyvien lomakkeiden lisäksi sivulta löytyvät mm.


Tuntilista word

Lomakkeet ovat pääasiassa pdf- tai Word -tiedostoja. Reaaliaikaista työajanseurantaa Tilaa TuntiVelhon demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia. Ohjelmat ja verkkosovellukset on jaettu käyttötarkoituksen mukaan helposti selailtavaksi hakemistoksi. Sivuston ensisijaisena kohderyhmänä on tietokoneiden peruskäyttäjät. Selainpohjainen ohjelma työvuorojen suunnitteluun.


Oletko kirjautumassa tunnuslukukortilla? Siirry nyt käyttämään uutta turvallisempaa tunnistustapaa – tunnuslukusovellusta. Pankkitunnukset ovat aina mukanasi eivätkä tunnuslukusi lopu enää kesken. Microsoft haluaa tarjota sinulle ajantasaisinta ohjesisältöä mahdollisimman nopeasti omalla kielelläsi.


Tämä sivu on käännetty automaation avulla, ja siinä saattaa olla kielioppivirheitä tai epätarkkuuksia. Tarkoitus on, että sisällöstä on sinulle hyötyä. Tuntilista täytetään min tarkkuudella (8:1 8:30…) - Täytä myös sairauspoissaolo, loma tai muu poissaolon syy - Täytä tuntilista suunniteltujen työvuorojen mukaan vaikka olisit ollut sairaana (myös tuntipalkkaiset).


Sosiaalipalvelut Toimeentulotuki. Kuulkeepas urakoittijat. Onkos teillä käytössä minkalaista tuntilistapohjaa tai löytyisköhän netin syövereistä tuollaista valmista. Pitäs olla sellainen mihin voisi merkata päivämäärän ja esim,työn toimenkuvan, työn alkamis ja lopetus ajan sekä tunnit yhteensä.


Asiakirjamallit ovat tiedostoja, joiden pohjalta voi luoda määrämuotoisia asiakirjoja. Ne sisältävät valmiit muotoilumääritykset, kuten tekstin rivivälin, otsikoiden kirjasinkoon ja sivun marginaalien leveyden. Tällä sivulla on henkilökohtaisen avustajan työhön liittyvää materiaalia. Heta-liitto ja JHL ovat sopineet henkilökohtaisten avustajien työehtosopimuksen, joka on voimassa 1. Henkilökohtainen avustaja auttaa vaikeavammaista henkilöä asumisessa ja itsenäisessä elämässä. Vammainen henkilö toimii avustajan työnantajana ja palkkaa avustajan.


Suomen kattavin tietopaketti työsopimuksen tekemisestä. Määräaikainen työsopimus vai toistaiseksi voimassa oleva? Lue tästä, lataa työsopimus ja ala hommiin! Ilmainen PDF-laskupohja. Laskuhari tarjoaa myös ilmaisen PDF-laskupohjan yrityksille, jotka eivät vielä tarvitse laajempaa laskutusohjelmaa.


Tuntilista word

Suosittelemme kuitenkin ensin kokeilemaan, kuinka helppoa Laskuhari-laskutusohjelman käyttö on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit