maanantai 1. heinäkuuta 2019

Työajanseurantalomake

Työsuojeluhallinnon muodostavat aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueet ja niitä ohjaava sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja tasa-arvo-osasto. Mikäli kokonaistuntimäärä jää alle tunnin, työnantajalle maksetaan kesätyösetelikorvaus tehtyjen tuntien mukaan. Kuinka työajanseurannan voi hoitaa ilmaiseksi? Mukana tuntilistapohjat ja yksinkertaiset Excel-laskentataulukot työtuntien ja ylitöiden laskentaan.


Tähän helppokäyttöiseen malliin voit pitää kirjaa työtunneista. Viikkokohtaisen taulukon avulla voit seurata työaikaa ja ylityötunteja päivittäin. Viikon kokonaistuntimäärä lasketaan kirjattujen aikojen mukaan. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palkkaamiseen, asiakas­palve­lumme auttaa sinua mielellään. Haluamme kehittää palvelusta mahdollisimman hyvän, joten myös palautteesi on meille erittäin tärkeää.


Työvaiheseuranta eli projektiseuranta. Deltabit Gatekeeperillä voit seurata myös työn sisältöä, eli sitä, mihin työaika käytetään. Leimatessa työ kohdistetaan projektille tai tehtävälle ja raportit näyttävät yhteenvedon ajan käytöstä projekteittain, tehtävittäin tai vaikka asiakkaittain. Stafferi sisältää graafisen dragdrop -periaatteella toimivan miehityssuunnittelutyökalun, Plannerin. Plannerin avulla voit suunnitella vuoromiehityksiä hyvissä ajoin ja tilanne päivittyy reaaliajassa poissaolojen, sairaslomien yms.


Palvelu sopii erinomaisesti yrityksellesi jos kirjaatte työntekijänne tunnit tuntikohtaisesti tai laskutatte tuntityöstä. Työntekijän nimi Työnantajan nimi. Version Download Total Views Stock ∞ File Size 30. KB File Type Create Date 19.


Kelan hyväksymät lomakkeet Työterveyshuollon palveluntuottajan antama lomake. Työnantajat, yrittäjät ja palveluntuottajat voivat hakea korvausta Kelan erikseen hyväksymillä, työterveyshuollon palveluntuottajien tietojärjestelmistä tulostettavilla lomakkeilla. Love-hankkeen työajanseurantalomake kehittäjäopettajille. Verkkolomake antaa reaaliaikaisen tiedon projektihenkilöstölle mm. Yhdistyksen tulee täyttää työtoiminnan aikana työajanseurantalomake ja poissaolopäiviltä Kelan poissaoloilmoitus (TT3-lomake).


Poissaoloilmoitus tehdään ensimmäisestä poissaolosta alkaen kahden viikon jaksoissa. Lomakepohja löytyy projektimanuaalin dokumenttipohjista. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising.


Työajanseurantalomake. If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website. Lomakkeet AIKO-rahoituksella rahoitetuille hankkeille.


Tälle sivulle on koottu lomakkeet hankkeille, joita olemme rahoittaneet alueellisille innovaatioille ja kokeiluille tarkoitetulla AIKO-rahoituksella. Näin hallitset pieniä pyyntöjä ja ylläpidät työflowta. Keskittymiskyvyn ylläpitäminen on nykypäivän taitolaji.


Mutta kuinka pidän yllä työflow’ta, kun työ on keskeytysten värittämää ja pieniä pyyntöjä satelee joka puolelta? Maksatushakemuksen tulee perustua tässä päätöksessä vahvistettuun kustannusarvioon ja kustannusmalliin. Rekisterin tietosisältö Henkilöstön nimi, työaika ja kulkuoikeudet.


Lisäksi järjestelmä kirjaa etätyöt, ylityöt, lomat ja muut keskeytykset. TAUSTA JA TAVOITTEET Tämä projekti on osa TEPA-hanketta, jonka tarkoituksena on kehittää ja edistää kehi-tysvammaisten henkilöiden asemaa terveydenhuollon palvelujen käyttäjinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit