keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Suruadressi

Mitä kirjoittaa suruadressiin? Sisälehdelle kirjoitetaan surunvalittelu sekä suruvärssy. Lähetys sisältää kauniin adressin, sisälehden teksteilläsi, kuorituksen ja toimituksen.


Lähetä omilla teksteilläsi painettu adressi suoraan surukotiin. Toimituspalvelu sisältää adressin, painamisen ja toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

TILAUS SISÄLTÄÄ:valitsemasi adressikannenteksteilläsi painetun ja taitetun A3-kokoisen sisälehdenC4-kokoisen valkoisen kirjekuorenTILAAMINEN:Valitse millä kielellä haluat adressin lähettää: FIN, SWE, ENG, GERValitse kansikuva ja kansitekstikirjoita tai valitse valmisvärssykirjoita osanottotekstit ja osanottaja(t)anna Kassalla adressin toimitusosoite “Helppo ja nopea tilaaminen. Suruadressi on kaunis tapa osoittaa suruvalittelunsa vainajan omaisille ja kunnioittaa vainajan muistoa. Ankin suruadressit ovat asiakkaiden toiveista koottu laaja mallisto, josta pitäisi löytyä mieluinen jokaiseen makuun. Suruadressi sisältää kansilahden, välilehden suruvärssyllä sekä omistusosalla sekä silkkinyörin ja kirjekuoren.


Ohjeita suruadressi n lähettämiseen Muistaminen. Kuka adressin voi lähettää? Kenelle, minne ja milloin adressi lähetetään?

Kauneimmat muistovärssyt, muistovärssy, muistolauseita, muistosanoja, muistovärssy suruun, surunvalittelut, hautajaisvärssyjä, suruvärssyjä, suruadressi n. Vierailija: Siis pitääkö sinne sisälehdelle laittaa vainajan nimi? Meidän adressissa lukee vain Suuressa surussa myötäeläen ja sitten on monta tyhjää viivaa. Pitääkö siinä lukea vielä esim. Kauniit adressit ja korusähkeet nopeasti suoraan vastaanottajille. Nopea ja helppo tilaaminen.


Tietoja ja ohjeita: Näin ostat verkkokaupasta Usein kysytyt kysymykset Toimitusehdot Rekisteriseloste. Ostamalla Syöpäsäätiön adressin tuet suomalaista syöpätutkimusta. Valitse muistovärssy Kotilieden kattavasta suruvärssykoosteesta, kun haluat ilmaista osanottosi ja surunvalittelusi poismenon johdosta.


Nämä sururunot sopivat lähetettäväksi niin tekstiviestillä, adressilla kuin postikortillakin. Miten toimia adressin kanssa? Tietoa suruadresseista ja miten toimia suruadressin kanssa.


SUOMENKIELINEN ADRESSI. Suomenkielinen Suruadressi. Valitse suruadressin kuva, valitse tai kirjoita haluamasi värssy, kirjoita osanottotekstit ja osanottaja(t).

Kansikuvien lippu kertoo millä kielellä kansiteksti adressissa on. Lippua ei paineta adressiin. OHJEET, KUN TEET ADRESSITILAUKSEN, JOKA TOIMITETAAN SUORAAN SURUKOTIIN: 1) Valitse adressi sekä haluamasi muistolause.


Voit toimittaa myös oman muistolauseesi sähköpostilla: elisa. Kauneimpia muistolauseita, muistolauseita suruun, muistolauseita kukkavihkoon, muistolauseet adressiin, muistolause surunvalitteluun, muistolauseet seppelenauhaan. NOPEAT TOIMITUKSET KOTIMAASSA! Hintaan sisältyy kirjekuori, nyöri sekä sisälehti valitulla muistolauseella.


Adressin koko on A4. Kun joku kuolee, niin kenen ja missä tilanteessa pitää lähettää adressi? Eli kuinka läheinen pitää olla ja pitääkö adressi lähettää heti kun saa tiedon vai miten? Memoria on yksityisten hautaustoimistojen omistama yhteistyöverkosto.


Me autamme, neuvomme ja palvelemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit