keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Käytetyn auton vuokraus

Mahtavat autonvuokraus tarjoukset. Säästä ja varaa omasi jo tänään! Auton vuokraus - vastaanotto ja takaisinluovutus. Tila-autojen ja minbussin vuokraus. Valikoimissamme on myös tila-autoja ja minibusseja.


Kaikki tila-autot ja minibussit ovat B-ajokortilla ajettavia. Meillä ei ole luottokorttipakkoa. Voit vuokrata auton ilman luottokorttia. Ajopäiväkirjan avulla voidaan todeta, mikä on ollut liiketoimintaan liittyvien ajojen ja yksityisajojen osuus matkoista.


Jos henkilöauto on hankittu vain vähennykseen oikeuttavaan käyttöön, ajopäiväkirjalla on pystyttävä osoittamaan, ettei yksityisajoja ole ollut. Huomioi auton kulutus. Muista että moni vanha auto kuluttaa enemmän polttoainetta. Jos ajat pitkiä matkoja, tämä kannattaa huomioida kokonaiskuluja arvioidessasi. Nykyisin Enterprise on osa maailman suurinta autonvuokraamokonsernia miljoonan vuokra- auton valikoimalla.


Koostamme huolimatta, olemme perheomisteinen yritys, jolla on yksi tavoite – ylittää odotuksesi palvelussa ja saamassasi vastineessa rahoillesi. Verkossa toimiva Caara. CaaraGo-palvelua, josta auton voi vuokrata kuukaudeksi tai vaikka vuodeksi etukäteen sovitulla kuukausihinnalla.


Erityiseksi palvelun tekee se, että palvelun autot ovat käytettyjä ja niiden kuukausihintaan kuuluu polttoainetta lukuun ottamatta lähes kaikki mahdolliset kulut. Halpa autonvuokraus on tehty helpoksi, mukavaksi ja joustavaksi Auto Europella. Varaa ja vertaa netissä Auto Europen kanssa.


LänsiAuto edustaa seitsemässä kaupungissa yhteensä eri merkkiä. Poikkeuksena ovat tietyt väliaikaisen verottoman käytön tilanteet. Tiesitkö, että voit hankkia myös käytetyn leasing auton ? Fiksuleasing on kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tarvitset pakettiauton vain kesäkaudeksi. Kartoitamme tarpeesi ja etsimme sinulle sopivimman ratkaisun. Käytetyn auton osto-opas Parhaat työkalut hyvän käytetyn löytymiseen ovat oma viitseliäisyys, kärsivällisyys ja kylmäpäisyys.


Ennen auton hankintaa kannattaa miettiä tarkoin auton käyttötarkoitus, selvittää historia ja varata etsimiseen aikaa. LänsiAutosta voi vuokrata uuden auton kahdesta viiteen vuodeksi kiinteään kuukausihintaan. Käsirahaa ei tarvita, ja vuokrahinta sisältää myös huollot, normaalista kulumisesta aiheutuvat tekniset korjaukset, sovitut ajokilometrit, kesä- ja talvirenkaat kulumisine ja vanteineen, koron sekä auton arvon alenemisen. Auton jäädessä hetkeksikin pysäköidyksi, se on ehdottomasti lukittava. Vuokraamon luovuttaessa auton ja tehdessä merkinnät auton mahdollisista virheistä vuokralleottajan on syytä tarkastaa että kaikki virheet on kirjattu, mahdollisten vaurioiden syntyajankohtaa koskevien kiistojen ehkäisemiseksi.


Auton ostaminen ja myyminen on luottamuspeliä. Myyjän tulee kertoa autosta kaikki olennainen tieto, ja ostajan kannattaa tarkistaa auto kunnolla ennen ostopäätöstä. Kaupantekohetkellä auton omistusoikeuden siirtyminen vahvistetaan luovutustodistuksella.


Yksityisleasingissä et tarvitse käsirahaa ja maksat ainoastaan auton käytöstä kuukausivuokrana. Mikäli myyt nykyisen autosi meille, maksamme kauppasumman tilillesi nopeasti – tai voit halutessasi hyödyntää sen myös käsirahana, jolloin saat uuden auton käyttöösi vieläkin edullisemmalla kuukausihinnalla. Autoleasing yksityiselle onnistuu useimmissa Hertz Autovuokraamon toimipisteissä Suomessa. Autovero on suoritettava ennen rekisteröintiä ja käyttöönottoa Suomessa.


Auton leasing sujuu kätevästi ilman pitkiä odotusaikoja, joten pääset nopeasti tekemään yksityisen leasing-sopimuksen – ja mikä tärkeintä, saat auton halutessasi nopeasti käyttöösi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit