maanantai 8. heinäkuuta 2019

Sral omakutsu

Omakutsu -sähköpostipalvelu siirretään uudelle palvelinalustalle torstaina 2. Muutoksen ei pitäisi aiheuttaa katkosta omakutsuosoitteilla lähetettyjen postien välitykseen. Z-kylä otetaan haltuun jo maanantaina 8. Majoitustilaa on rajoitetusti, joten ilmoitathan ennakkoon allekirjoittaneelle ( omakutsu -osoite toimii), mikäli tarvitset petipaikan (Huom! Oma tyyny, peitto ja liinavaatteet mukaan). Pihaan mahtuu myös asuntoautolla tai -vaunulla ja toki myös telttailu on sallittu. Myös näissä majoitusmuodoissa pyydämme ilmoittamaan ennakkoon.


Sral omakutsu

Taulukkotuloksiin riittää ilmoitus webbisivun kautta, kirjeitse tai sähköpostilla. SRAL omakutsu OH4BW tai OH5KW) 2. Aseman etäkäyttö on sallittu. Taulukoihin ilmoitettavien yhteyksien osalta sekä etäkäyttöpaikan, että etäohjattavan lähettimen ja vastaanottimen on sijaittava samassa DXCC-maassa. Kahdeksikkojen kerho ry osallistuu Vectorama-tapahtumaan 10.


Mikäli olet kiinnostunut olemaan mukana projektiryhmässä, ilmoita halukkuutesi sihteerille. Tekstiilipainatusasiaa! Laita se sähköposti oh3ac-omakutsuuni. Ei tarvitse tavata etunimi. Omakutsu on lyhyt – lyhyempää sähköpostiosoitetta tuskin muualta saat!


Ja se on ainutlaatuinen! Tervehdys Kerholaiset. Nyt elämme joulukuuta jo, varmaankin odottaen Joulua jos saisi vaikka uusia vempeleitä.


Tämä on myös sitä aikaa jolloin olisi kerholla taas aika kokoontua jouluisissa tunnelmissa. Lupasimme leirin järjestäjille Kyynel-replikoitten näyttelyn ALLU esitelmän tueksi. Muuten OK, mutta OHTestLog haluaa kuntanumeron (mikä ei kylläkään ole pakollinen tieto).


Mikä on helpoin tapa selvittää oma kuntanumeronsa? Tässä tapauksessa Helsinki. Oli useampiakin virusansoja yhtäaikaa odottamassa varomatonta postin avausta.


DX-taulukoiden ja DXa ohjelmiston yhteyshenkilö on Harri, OH4BW. Toki muitakin hallituksen jäseniä voi asian tiimoilta vaivata. Taulukot mahdollistaa selvästi aiempaa monipuolisemmat palvelut. Take a visit to my english main page.


Sral omakutsu

QTH joka sijaitsee keskiosassa Suomea,lähellä Pohjanlahden rannikkoa,noin 40km itään Suomen parhaasta ja kuuluisimmasta lomarannikosta, Kalajoen kauniista ja loistavista hiekkarannoista. Lisäksi tietokannassa on paljon valokuvia ao. Jotta aineiston käsittely olisi mahdollisimman helppoa niin seuratkaamme seuraavia ohjeita:. In years of active participation it has become almost a stress and you deserve a total relaxation after such a week-end! VANHOISTA RADIOAMATÖÖRIASEMISTA.


Esillä on harvinaisia sekä parhaimpia otoksia liiton laajasta valokuva-arkistosta. Näyttely on näillä näkymin esillä muutaman viikon. Sivusto siirrettiin nimittäin sisällönhallinnan (WordPress) alle helpomman päivitettävyyden ja ylläpidettävyyden kannalta.


Sral omakutsu

Tämä aiheuttaa kerhon sivujen linkkeihin muutoksia, joten pyytäisin ilmoittamaan toimimattomat linkit minulle. Varsinkin ulkopuolisilta sivuilta linkitetyt kohteet eivät. Päivä päättyi pimeyden myötä.


Kotimatkalla oli mielenkiintoista miettimistä. OH3HM on pystyttänyt majakan 80:lle. Majakka on Orivedellä ja päällä SA 20:- 06:00. Antenni windom ja tehoa 1mW. Hannulle voi mielellään lähettää raportteja, varmaankin omakutsu oh3hm (at) sral.


Hämeenlinnaan ainakin tulee reippaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit