tiistai 30. heinäkuuta 2019

Ylittää englanniksi

Esimerkkejä ylittää -ilmaisun käytöstä englanniksi. Nämä lauseet ovat otettu käyttäen lisälähteitä ja voivat olla epätarkkoja. Tarve ylittää siis ohjelman taloudelliset mahdollisuudet reilusti.


Ylittää englanniksi

Contrary to received wisdom, global sugar consumption already outstrips demand. Toisin kuin yleisesti oletetaan, maailmanlaajuinen sokerinkulutus ylittää jo kysynnän. All the evidence suggests that demand for high-speed transport outstrips supply.


Käännös sanalle ylittää suomesta englanniksi. Ylittää englanniksi. Suomienglantisanakirja. Katso sanan ylitti käännös suomi-englanti.


Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Ohitimme matkalla monta maatilaa. Ambulanssi ohitti meidät. Korkein oikeus ohitti lasten tahdon.


On huomattava, että tällöin ei arvioida taiteellisuutta vaan omaperäisyyttä. Siksi taiteellisesti huonokin teos voi nauttia tekijänoikeussuojaa. Esimerkiksi kirjallinen teos ylittää helposti teoskynnyksen, ellei se ole lyhyt uutinen, vähäinen ilmoitus tai muu vähäpätöinen teos. Kertoo sijoituskohteen riskikorjatun (yli)tuoton ts. Matemaattisesti alfa on tarkastelukohteen tuotto vähennettynä CAPM-mallin (tmv.) perusteella lasketulla tuotolla (riskitön korko lisättynä ko. kohteen beeta kertaa markkinoiden toteutunut riskipreemio).


Ylittää englanniksi

Postin automaatiti ovat pakettien hakemiseen ja lähettämiseen tarkoitettu lokerikkoja. Ne sijaitsevat esim. Vatsatalosta löydät luotettavaa tietoa vatsavaivoista ja käytännön keinoja niiden hoitoon. Talon käyttäjiä ovat kansalaiset, potilaat, omaiset ja ammattilaiset.


Muissa hankkeissa tuki voi ylittää momentin mukaisen enimmäismäärän, jos siihen on erityisiä syitä. Investointihankkeissa ja rahoituslain §:n momentin kohdan mukaisissa kehittämishankkeeseen sisältyvissä investoinneissa tuki on enintään prosenttia hankkeen hyväksyttävistä kokonaiskustannuksista. Muutto viikon kuluessa eroamisesta toiselle paikkakunnalle, jossa puolisollasi on toimeentulon turvaava pysyväisluontoinen työ tai yritystoimintaa, jos päivittäisen työmatkan kesto ylittää muuton jälkeen kokoaikatyössä keskimäärin kolme tuntia ja osa-aikatyössä keskimäärin kaksi tuntia. Keskiakseli- tai varsinaisen perävaunun, jonka suurin rekisteröinnissä ja käytössä sallittu massa on yli tonnia (O - ja O 4-luokka), leveys saa ylittää vetoauton leveyden enintään metriä.


Ylittää englanniksi

Puoliperävaunun leveys saa ylittää vetoauton etuakselin kohdalta mitatun leveyden enintään metriä. Jos saat kansaneläkettä ennen vuoden ikää, voit saada alkueläkettä vain siltä osin, kun sen määrä ylittää kansaneläkkeesi. Alkueläkkeen maksaminen päättyy heti, kun täytät vuotta. Englanniksi software license agreement. Tietokoneohjelma saa oikeudellista suojaa tekijänoikeuden perusteella, mikäli ohjelma ylittää teoskynnyksen.


Tekijänoikeus syntyy aina teoksen luoneelle fyysiselle henkilölle tai henkilöille. Sari on myös yhtiön Ö edunsaaja. Hän on yhtiöiden A, B ja C enemmistöosakkaana itsenäisen päätösvallan käyttäjä, joten hänellä on yhtiössä Ö yhtiöiden A, B ja C omistusosuutta vastaava äänimäärä. Velkoja voi ylittää perintäkulujen enimmäismäärät vain, jos perintä edellyttää tavanomaista suurempaa työmäärää.


Velkojan on tällöin eriteltävä perintäkulut ja niiden perusteet sekä ilmoitettava velalliselle, että kulujen määrät ovat enimmäismääriä suurempia. Käytettäessä liukuvaa työaikaa vuorokautista ylityötä on työ, joka ylittää kahdeksan tuntia vuorokaudessa ja viikoittaista ylityötä työ, jota tehdään työvuoroluettelon mukaisena vapaapäivänä ja joka ylittää tuntia olematta vuorokautista ylityötä. Jos valitsit englanninkielisen lomakkeen, täytä tiedot englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit