maanantai 8. heinäkuuta 2019

Sral leiri

Pääasia on harrastajien tapaaminen ja kokoontuminen yhteen. Leireillä on yleensä aina radiolaitteiden kirpputori, esitelmiä, radioasema ja muuta mukavaa harrastukseen liittyvää tekemistä. Suomen Radioamatööriliitto ry. SRAL on radioamatöörien kansallinen keskusjärjestö.


SRAL edistää ja tukee radioamatööritoimintaa.

Tältä sivulta löydät tietoa radioamatööriharrastuksesta, siitä mitä radioamatööri tekee ja kuinka pääset harrastukseen mukaan. Kahdeksikkojen kerhon leiri järjestetään tällä kertaa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, 6. Lue lisää klikkaamalla uutinen auki! Haukiputaalla osoitteessa Kurkelansaarentie 211. Solvalla Espoo Kakkosten Kerho ry, OH2AA Reijo, OH2EW 10.


Kuvat on OH6HGN omaisuutta ja niiden käyttö ilman lupaa on ehdottomasti kielletty. Kuva on SRAL :n kesäleiriltä Hankasalmelta. Liiton kesäleiri lähestyy!

Huomaathan, että QSL-palvelun tarjoaa SRAL , joten muistathan liittyä jäseneksi halutessasi lähettää ja vastaanottaa kortteja bureaun kautta. Leiri pidetään Petäys Resortissa 11. Muistathan ilmoittaa myös kutsumuutokset SRAL :n toimistoon. Lisätietoja kerhosta, sen toiminnasta ja radioamatööritoiminnasta yleensäkin saat kerhoilloista. Leirin yhteydessä osallistutaan samana viikonloppuna järjestettävään SRAL Field Day -tapahtumaan.


Samaan aikaan on Field Day -tapahtumia myös muissa maissa IARU Region I -alueella, joten äänessä on paljon asemia. Tapahtumaan osallistumista varten leirille pystytetään ilman verkkosähköä toimiva kerhon asema OH6AW. Messilässä - Huomio!


OH3AC kutsuu geokätköilijöitä Radiomäelle la 2. Me Naiset -lehti: Valkoinen kohina sittenkin hyväksi? Uratakomo esittää Työhaastattelu Rooleissa: Jonne Suopajärvi Santtu Pelkonen Ohjaus, kuvaus ja leikkaus: Santeri Happonen Käsikirjoitus: Jonne Suopajärvi Ään. Z-kylä otetaan haltuun jo maanantaina 8. Myös Radiohamin pystytys alkanee heti alkuviikosta. Matti, kerro mikä on hyvä ferriitti? Tässä hieman leiriuutisia SRAL kesäleirin osalta.


Lisäksi SRAL :in vammaistoimikunta järjestää kuljetuksen kesäleirille. Kartasta voi ladata suuremman version klikkaamalla sitä.

Muutokset ohjelmaan ja aikatauluun ovat mahdollisia ja ohjelmasivua päivitetään tarpeen mukaan. Keskus on osa Bomban matkailualuetta. Saavuimme paikalle jo tiistaina 5. Tänä vuonna leiri jäi tyngäksi lauantaille osuneen esikoisen konfirmaation takia ja jouduimme poistumaan kesken leirin jo perjantaina.


Sää ei kovin hienosti suosinut, kuten ei ole suosinut tänä kesänä muutenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit