maanantai 22. heinäkuuta 2019

Maunulan ampumarata

Maunulan ampumarata aukeaa tälle kaudelle maanantaina 2. Metsässä on edelleen niin paljon lyijyjäämiä, että marjastus ja sienestys on alueella kielletty. Maunulanpuistossa on aiemmin sijainnut ampumarata ja hyppyrimäki. Paikalla kasvaa nykyisin koivikkoa. Välimaasto oli vanhaa peltoaluetta, joka pidettiin paljaana niittynä.


Nykyisin ulkoilumajaa pitää yllä Helsingin Latu. Syynä on lyijy, jota sieniin ja marjoihin on kertynyt maaperästä. Sienistä mitattu lyijypitoisuus ylittää EU:n viljellyille sienille asettaman raja-arvon milligrammaa sienikiloa kohden. Osuva on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys. Ratamme modernit, viihtyisät tilat tarjoavat erinomaiset puitteet niin vakavalle harrastukselle kuin elämykselliselle ammunnalle, aivan Helsingin keskustassa.


West Shooters Store. This video is unavailable. Mutkatonta asekauppaa! Lapsille, nuorille, aikuisille, senioreille, maahanmuuttajille ja erityisryhmille on tarjolla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, muun muassa uimakouluja, jumppia. Omavalvonta tarkoittaa, että varaaja (esim. urheiluseura) vastaa itse muun muassa vuoronsa valvonnasta ja siitä, että liikuntasali jää siistiin kuntoon vuoron jälkeen.


Halli jakaantuu viiteen liikuntatilaan: kamppailutila (judo ja paini), ampumarata , Sali (lento- ja koripallo sekä voimistelu) ja Sali (salibandy, käsi- ja sulkapallo) ja Sali (kuntosali ja pöytätennis). Sitä pitää yllä Helsingin Latu, joka on Suomen Ladun paikallisyhdistys. Maja on alun perin ollut ampumaseuran rakennus. Kiffenin ampumajaoston historia.


Se on hautausten määrässä laskettuna Suomen suurin hautausmaa. Käytämme Nimenhuuto palvelua kalenterin ylläpitoon. Malmin hautausmaalla oli oma junayhteys ja vesitorni. Kalenterista voi tarkistaa mitä tapahtumia on Hesapoolin yhteisissä tiloissa. Näin saatat välttää turhan käynnin radalla.


Esimerkiksi keskikokoisen keltavahveron arvioidaan painavan noin grammaa. Ympäristökeskus neuvoo pitämään koirat kytkettyinä ja estää niitä syömästä lyijypitoisia sieniä. Helsingin kaupungin ympäristökeskus ja rakennusvirasto varoittavat keräämästä sieniä ja marjoja syötäväksi Helsingin Maunulassa sijainneelta entiseltä ampumarata -alueelta.


Suomen Metsästysyhdistys SMY on Suomen vanhin ampumaseura. Sipoon, Hollolan, Hyvinkään, Mäntsälän ja Santahaminan radoilla on kesätoimintaa. Vallilassa voi harjoitella ilmapistooli- ja riistamaaliammuntaa.


Maunulan ampumarata

Käpylän asemalta länteen. Tänne pääsee bussilla, joka jättää 6metrin päähän, tai tietysti omalla autolla. Majan pihalla on parkkitilaa.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Rata on siis kaupunkilaisten verorahoilla rakennettu, mutta kaupunkilaiset eivät ole tervetulleita ampumaan sinne. Tapahtumia torstaina 25.


Katso sää kohteessa Maunula, Helsinki. Tarinaa tähän tulee myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit