perjantai 19. heinäkuuta 2019

Shanghai lentokenttä

Helppo ja turvallinen varaus. Lue oikeat arviot ja varaa nyt! Erinomaiset hinnat! Uusia tarjouksia joka päivä! Nopea ja helppo käyttää.

Parhaan hinnan takuu! Suosittuja kohteita, yli miljoona hotellia maailmalla. Lentoasema avattiin 1. Muutama vuosi avaamisen jälkeen sen kapasiteetti osoittautui puutteelliseksi, ja lentokentälle rakennettiin uusi terminaali (2). Ja Kiina on maailman väkirikkain maa. Kaupungin todellisen hengen aistii kuitenkin katutasossa.


Shanghain Pudongin kansainvälinen lentokenttä. Lataa Helsinki Airport -mobiilisovellus ja mukanasi kulkevat reaaliaikaiset lentoaikataulut ja -ilmoitukset, lentoaseman kartta, pysäköinnin ennakkovaraus hintoineen ja paljon muuta.

Pilvenpiirtäjien rytmittämät maisemat ja välkkyvät neonvalot kuuluvat tähän kaupunkiin, joka ei nuku koskaan. Lue todellisten asiakkaiden antamat hotelliarviot. Pudong International kenttä sijaitsee noin km itään kaupungin keskustasta, noin kmkokoisella alueella, rannikon ääressä itäisessä Pudongissa.


Laskeutuminen ja lentoonlähtö reaaliajassa, hotellin varaus, säätiedot ja kartat. Lehtiä löytyy hotelleista, ravintoloista, kaupoista ja kahviloista. Varaa heti - Agoda takaa hinnan!


Paras valikoima ja parhaat hinnat. Ota yhteyttä tänään! Tutustu myös asiakasarvosteluihin. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla.


Rentoudu ja virkistä ennen lähtöäsi tai siirrä lentoja PVG-lentokentän hyvin sisustetun aulan mukavasti. Käytössä olevat sääasemat on merkitty karttaan keltaisilla ja punaisilla pisteillä. Aseta hiiri pisteen päälle nähdäksesi sääaseman nimen. Löydät, tilat ovat tarkkoja lähimpään minuuttia. Tällä hetkellä 1lennot lähtevät tänä aikana.


Jos haluat tietoja näiden aikojen ulkopuolella voit muuttaa ajanjakso alla.

Täydellinen lista kohteista, joihin on saatavilla Suntransfers. Yksityiset taksit, minibussit tai linja-autot vievät sinut suoraan ovelle. IATA- ja ICAO-lentokenttäkoodit, sekä voit mitata etäisyyksiä lentoasemien välillä.


Booking Holdings Inc. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, joten käytämme evästeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit