tiistai 30. heinäkuuta 2019

Patentti ja rekisterihallitus

Patentti- ja rekisterihallitus. Miten saat rekisteriotteet, säännöt ja muut yhdistyksen tiedot? Löydät yhdistysten, kauppakamarien ja uskonnollisten yhdyskuntien rekisteritiedot yhdistysrekisterin sähköisestä tietopalvelusta. Lähetä valvontailmoituksesi tai ilmoita muuttuneet tietosi tilintarkastajarekisteriin. Kirjaudu palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilitunnuksilla tai sähköisellä henkilökortilla (HST-kortilla).


Yhdistysrekisterin tietopalvelu.

Käyttäjätunnus ja salasana ovat virheelliset. Täällä voit hakea perustietoja suomalaisista tavaramerkkihakemuksista ja -rekisteröinneistä sekä kansainvälisistä (WIPO) tavaramerkkirekisteröinneistä. Asiakaspalvelu Avoinna ma-pe klo 9. Siirry yhdistysrekisterin sähköiseen asiointiin.


Tässä laissa patentti - ja rekisterihallituksen järjestysmuodon perusteista säädettiin, että kauppa- ja teollisuusministeriön alaisena, Suomen patenttivirastona, toimiva patentti - ja rekisterihallituksen tuli käsitellä patenttia, tavaraleimaa ja kaupparekisteriä koskevat asiat. YTJ-palvelussa voi ilmoittaa kaikkien yleisimpien yritysmuotojen osoite- ja yhteystietojen. Tehtävämme on luoda Suomeen vankka perusta menestyville yrityksille ja yhteisöille.


Rekisteröimme yritykset, säätiöt ja yhdistykset. Tutkimme ja myönnämme patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit ja mallisuojan.

PRH:n Yritykset ja yhteisöt -tulosalueella kehitämme aktiivisesti ylläpitämiämme kauppa-, yrityskiinnitys-, yhdistys- ja säätiörekistereitä sekä niihin liittyviä palveluita. Katso ja hae töitä nyt! Viranomaisella on oikeus hylätä patenttihakemus, jos keksintö ei ole riittävän keksinnöllinen tai sellainen on jo patentoitu.


Ensimmäisessä tapauksessa voidaan kuitenkin yrittää hakea keksinnölle hyödyllisyysmallia (ns. pikkupatentti). På svenska Suomeksi. Tee mallioikeushakemus. Aineistoon sovelletaan Creative Commons Nimeä 4. Vaihtoehtoinen nimi PRH. PRH edistää teknistä taloudellista ja yhteisöllistä kehitystä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.


Se on valtion virastot ja laitokset, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonala. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Myönnämme tutkimuksen perusteella patentteja keksintöihin.


Teemme myös kansainvälisiä uutuustutkimuksia ja patentoitavuuden esitutkimuksia. Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään: § Toimiala. Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.


PRH:n toiminta ei kuitenkaan rajoitu vain teollisoikeuksia koskevien hakemusten käsittelyyn, vaan aineettomien oikeuksien rekisteröinnin ohella PRH hoitaa myös monia muita liike-elämän näkökulmasta hyvin keskeisiä tehtäviä. Toimiva keskinäinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat avain innostavaan työilmapiiriin.

PRH:n kaksivuotinen työyhteisöviestinnän kehittämisprojekti (TYVI) nosti valokeilaan paitsi viestinnän merkityksen, myös monia ideoita itse työn kehittämiseksi. Klikkaa ja tutustu! PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS KOKO SUOMEN PRH Kun suunnittelet osaamisesi suojaamista tai haluat käyttää hyödyksi markkinoinnin ja tuotekehityksen tietolähteitä, ota yhteyttä.


Kerromme myös, miten yritys voi hyödyntää kansainvälisiä, alueellisia tai kansallisia hakujärjestelmiä varmistaakseen oikeutensa aineettomaan omaisuuteensa ulkomailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit