torstai 18. heinäkuuta 2019

Tietovisa kysymyksiä syntymäpäiville

Kysymyksiä ja vastauksia vanhoista esineistä ja asioista Täällä on toisia kysymyksiä ja vastauksia. Herkkuja lapsille maan teemaan tietokilpailu lapsille. Goodies Lapsille tarjoaa vinkkej ja ideoita koko perheelle, hauskoja puuhatehtvi, eri aiheisia leikkej ja pelej lapsille ja arvokasta tietoa vanhemmille. Köyhyyden anatomia - tältä näyttää suomalainen köyhyys tilastoissa. Testaa, kärsitkö sinä aineellisesta puutteesta.


On maamme köyhä, siksi jää, lauletaan jo Maamme-laulussa. Ajattelin näitä kysymyksiä : Mikä näistä on maa? A Haarukka B Sveitsi C Lusikka Mitä muita tuon kaltaisia kysymyksiä on tai mistä kirjasta niitä voisi luntata?


Kerro onko osallistujat tyttöjä vai poikia vai molempia. Tytöille voi kehitellä kysymyksiä minkä värinen kaulakoru Disneyn Pocahontasilla oli tai mitkä Ruususen haltijatarkummien nimet olivat, pojat eivät varmaankaan innostu tällaisista kysymyksistä. Miten tulen toimeen 8eurolla kuukaudessa?


Minulla on kouluikäinen lapsi. Meillä lasketaan elämiseen riittävän noin 800€-kk. El tästä kaikki pitäisi kustantaa kaikki,myös pyörä,sukset,luistimet. Lapsien helppo tietovisa - Sekalaiset - Tämä visa on tarkoitettu lapsille 5-1vuotiaille. Joskus lapsena mummolassa oli hauskat kortit, jotka olivat taustoiltaan punaisia ja sinisiä.


Punaisissa oli kysymys ja sinisissä vastaus. Kortit sekoitetaan omissa pinoissaan. Ollaan kaverin kanssa järkkäämässä uuden vuoden juhlia. Valokuvasuunnistus olisi ohjelmassa, mutta nyt on kadoksissa hauskat rastit.


Hauskoja tietokilpailutyyppisiä kysymyksiä (ketään ei kiinnosta kuinka korkea Eiffel torni on), mukavia tehtäviä (jotka eivät vaadi rastilla valvojaa) taikka muuta vastaavaa. Mirjam Ilvasin kirjassa Kotihipat on listattu perinteisiä ja uusia aikuisille sopivia seuraleikkejä. AVA poimi lukuisten hauskojen ideoiden seasta muutaman. Muistathan kuitenkin, että jos joku haluaa jäädä leikistä, ei siitä saa tehdä numeroa. Pelit lapsille - musavisa, palapelit, tarkkuuspelit, sudokut ja paljon muuta.


Pelit ja kortit tulostettavaksi: lataa tämä PDF-tiedosto, tulosta ja pelaa. Tietovisa voidaan myös tehdä paperille. Paperissa lukee kysymyksiä , joista ympyröidään oikea vastaus (abc-tyylillä).


Leikkijät seisovat piirissä katsoen edellä seisovan selkää. Leikinohjaaja aloittaa liikkeen, jota hänen takanaan seisova matkii ja jatkaa, samoin kolmas, neljäs jne. Lapsellista ehkä, joku sanoisi, mutta minä ja mun ystävät tykätään leikkiä.


Aina on ollut kaikilla kivaa ja juhlat on ollut suosittuja, kun on nähnyt vähän leikkimiettimisvaivaa. Joku tietovisa , miehet vs. Muistilappu ohimolle ja kysellään kysymyksiä , johon voi vastata kyllä vai ei. Eli tosiaan, meillä on tässä muutaman viikon päästä tiedossa äidin 50v juhlat ja luvattiin lasten kesken järjestää jotain ohjelmaa sinne.


Eli siis jos jollain on jotain ideoita niin jakamaan niitä tänne vain ! Meidän äiti on aikalailla rento tyyppi ja varmaan pitääkin jostain humoristisesta ohjelmasta. Tosiaan karaoke on varmasti yksi illan ohjelmista, mutta se kuuluu. Teen työkseni taikuriesityksiä juhlissa ja tapahtumissa.


Ohjelmaa on mahdollista tilata häihin, syntymäpäiville , pikkujouluihin ja muihin tilaisuuksiin. Ohjelmaa juhliin on mahdollista tilata myös lyhyellä varoitusajalla. Mikäli etsit esiintyjää juhliin, niin minulle voi soittaa ja tekstata.


Parhaat juhla- ja bilepelit aikuisille! Ohjelmaa polttareihin, syntymäpäiville , pikkujouluhin, halloweeniin, vappuun, naamiaisiin, tupaantulijaisiin tai mitä ikinä keksitkin juhlistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit