keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Kannattaako muuttaa viroon

Jos Viroon muuttaa pysyvästi, on oikeus samoihin terveyspalveluihin kuin virolaisillakin. Oleskeluluvan saamisen jälkeen Suomen Kelasta voi hakea todistuksen, joka näyttää suomalaisen kuuluvan sosiaaliturvan piiriin. Todistus viedään Viron Haigekassan eli paikallisen Kelan toimistoon, joita on eri puolilla Viroa.


Kannattaako Viroon enää muuttaa. Latviaan ei kannata muuttaa kun on niin rutiköyhä maa ja siellä on surkea terveydenhoito yms. Suomalaiset lähtevät Viroon opiskelemaan, kun kotimaasta ei irtoa paikkaa. Tuttuus ja hintataso toimivat lisämotivaattoreina Matkatoimistot ja suomalaiset matkanjärjestäjät.


E-Turist Matkatoimisto Oy - Virolainen matkatoimisto tarjoaa laadukkaita matkailupalveluja Virossa,. Nyt jo pari vuotta omaa yritystä Virossa pyörittäneen suomalaismiehen mielestä on aika kertoa julkisuuteen se ainoa todellinen syy, miksi firman perustaminen Viroon kannattaa. Hän todellakin on sitä mieltä, että syitä virolaisfirman pyörittämiseen on vain yksi. Mikäli vironsuomalaisia on uskominen, niin kannattaa.


Valtaosa vironsuomalaisista näet suosittelee työperäistä muuttoa etelänaapuriin myös muille suomalaisille. Vappuhan on ilon ja riemun juhlaa ja usein silloin maistuu tuo väkevämpi juomapuolikin siman ja munkkien ohessa. Mikäli oma aika on kallista, niin ehdottomasti kannattaa hakea juomat siitä lähikaupasta ja paikkakunnan Alkosta. Kertokaa, mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnittelee muuttoa Viroon ? Kaikki tieto tervetullutta!


Kuinka sen saa ja millä aikataululla? Mitkä siellä on mahdollisuudet yrittää? Miten siellä toimii terveydenhuolto? Jokainenhan sen tietää että Viron yhteisöverotus on paljon järkevämpi sekä lisäksi siellä on kiinteä ansiotulovero. Eli voit nostaa yrityksestäsi miten paljon tahansa niin kokonaisveroprosentti on.


Viinaralli Suomesta Viroon on viime vuosina hyytynyt, kun alkoholin verotusta on kiristetty Virossa useampaan kertaan. Viroon muuttaneet suomalaiset: Asuminen on mukavampaa, palkasta jää enemmän käteen Savukeidas Kustannuksen omistaja ja kirjailija Ville Hytönen asuu suomen opettajan ja kääntäjän Anniina Ljokkoin sekä Werner Villenpoika Ljokkoin kanssa puutaloalueella Tallinnan Koplissa. Lähes päivittäin joku kysyy, että onko mahdollista muuttaa Viroon ja harjoittaa liiketoimintaa siellä, Akselin kertoo Yrittäjäsanomille. Viroon rekisteröidyt yritykset eivät maksa yritykseen jätetyistä voitoista tuloveroa.


Yritysten tulosta verotetaan vasta siinä vaiheessa, kun sitä otetaan yrityksestä pois. Virolaisen palvelun tasoa arvellaan yhdeksi syyksi siihen, miksi suomalaisten matkainto Viroon on laimentunut dramaattisesti. Väistöalue Viroon ^^^ Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjautuaksesi anna tunnus. Pitäisikö minun siirtää yritykseni Viroon ? Indrek Kaselan luokkatoverit perustivat Skypen. Itse hän on ollut aktiivisesti mukana jo kolmessa vallankumouksessa. E-kansalaisuuskortilla (e-Residency card) voit käyttää Viron valtion sähköisiä palveluita, mm.


Korttia voi käyttää myös pankkiin kirjautumisessa. Ja jos päätät tulevaisuudessa muuttaa Viroon , niin muutto sujuu helpommin, koska Viron valtio on jo myöntänyt sinulle Viron henkilötunnuksen. Eikö suomalaisia ole houkuteltu Viroon taas nimenomaan kevyellä verotuksella? Vähissä ovat tapaukset, joissa Viroon tullaan puhtaasti verotuksen takia. Ero on kaventunut niin pieneksi, että sen vuoksi ei kannata matkustaa kalliiseen Suomeen.


Jopa valvovenäläiset ja ukrainalaiset harkitsevat kannattaako mennä mieluummin töihin Viroon kuin Suomeen. Olisiko jo aika muuttaa mielikuva Tallinnassa rellestävistä suomalaisista kännituristeista? Kaupungin yössä ei kannata kadottaa kontrollia vain siksi, että drinkkien hinnat ovat muutaman euron halvempia. Muista käytöstavat myös Tallinnassa!


Vahvasti humaltuneena altistut myös esimerkiksi taskuvarkauksille tai taksihuijauksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit