perjantai 5. heinäkuuta 2019

Sanakirja espanja suomi

Tutustu paras tarjousten KLM. Sanakirja Espanja-Suomi. Suomi , englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Auta meitä luomaan suurin espanja - suomi sanakirja verkossa. Kirjaudu vain sisään ja lisää uusi käännös.


Glosbe on yhteistyöprojekti ja jokainen voi lisätä (ja poistaa) käännöksiä. Se tekee sanakirjastamme espanja - suomi realistisen, koska sen ovat luoneet äidinkieltään päivittäin käyttävät ihmiset. Kokeile ilmaiseksi! UUSI MYYNNIN JA MARKKINOINNIN SANAKIRJA. Redfox palveluun on nyt lisätty laaja myynnin ja markkinoinnin sanakirja.


Kääntäjä on ilmainen sanakirja , joka kääntää kokonaisia lauseita välittömästi. Mukana yli 1kieltä, mm. Voit kääntää kerralla 3kirjainta tai vähemmän. Määritelmät, synonyymit, slangisanat, nettisanakirja, selitykset.


Tarvitsetko nopea, vapaa käännös? Suomi -englanti- suomi , suomi -ruotsi- suomi , jne. Look up words and phrases in comprehensive, reliable bilingual dictionaries and search through billions of online translations. Kirjoita hakemasi sana yllä olevaan tekstikenttään joko suomeksi tai vieraalla kielellä ja paina Käännä painiketta.


Löytääksesi juuri oikean käännöksen englanniksi, tulokset on jaoteltu eri kategorioihin. Sivulla näet sanan käännökset, synonyymit, esimerkkilauseet sekä foorumikysymykset. Suomen kieli on suurin kieli Baltian-Suomen ryhmä, uralilaisten kieliryhmään.


Se on melko lähellä Viron kieli, joten kaksi kaiutinta voi ymmärtää toisiaan. Ilmoitus sulkeutunut. Lähetetään 2-arkipäivässä. Norja- suomi sanakirja. Ilmainen toimitus yli 1euron tilauksiin.


Laadukkaat sanakirjat, käännökset, keskustelusanakirjat, kieliopit, teemat ja kielipelit ilmaiseksi verkossa. Sovellus on OFFLINE-tilassa eikä vaadi Internet-yhteyttä. Tietokannan koko ladataan, kun sovellus ajetaan ensimmäisen kerran. Ingles, el diccionario, diccionario de, Inglés. Espanja - suomi -sanasto PDF pieni suomi - espanja.


Käännös näytetään oletuksena englanniksisuomeksi, mutta voit vaihtaa käännöskielen heti haun tehtyäsi. Palvelu myös muistaa käyttämäsi kielet. Myös esimerkiksi Yhdysvalloissa on suuri espanjaa äidinkielenään puhuva. sanakirja on käyttäjille ilmainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit