tiistai 23. heinäkuuta 2019

Parturi kampaamo mabe

Hiustenleikkaus naisille, miehille ja lapsille aina samaan hintaan - 299€. Pohjoismaiden nopeimmin kasvava parturikampaamo-ketju nyt Suomessa. Se on perustettu 14.


Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Tervetuloa parturi - kampaamo Marleenaan ! Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot. Kokeile maksutonta palvelua ja löydä kaikki tarvitsemasi yritystiedot.


Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisesti. Siitä lähtien olemme tarjonneet laadukkaita parturi -kampaamopalveluja niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Parturi-kampaamo Mabe. Nopea hiustenleikkaus ilman ajanvarausta.


Tutustu hinnastoon kotisivuillamme. Ota yhteyttä ja varaa aika. Hiukset Sinun tyylilläsi – tervetuloa! Sinua palvelee studio UniQ:issa reipas, iloinen ja ammattitaitoinen parturi -kampaajamestari Jenny Kurki. Puhelin Perustiedot.


Tarjoamme parturi - kampaamo palveluja, pidennykset kuuluvat myös palvelu tarjontaamme. Yrityksemme sijaitsee Iisalmen keskustassa kauniin Kirkkopuiston laidalla. Toimimme aina luotettavasti ja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Hairlekiini on koko perheen parturi - kampaamo , joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Hairlekiini-kampaamoissa voit aina luottaa laatuun, taitaviin käsiin ja ystävälliseen palveluun.


Varaa aika lähimpään Hairlekiiniin kätevän nettiajanvarauksemme kautta! Varaa aikasi mihin vuorokaudenaikaan tahansa, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Iisalmi and beyond. Hennan Putiikista kaiken ikäisille kaikki parturi - kampaamo palvelut. Lisäksi teen hiustenpidennyksiä, hiuslisäkkeitä sekä myös koruja.


Yrittäjä ja työntekijä, mutta aika pitää varata kuitenkin 4-viikkoa etukäteen, jos ei halua heti aamusta tulla. Caritalle on monen viikon jono, koska hinta on sopiva ja omistaja on taitava. Voisiminun puolestani nostaa naisten hintoja, että jonot lyhenisivät. Uniq parturi kampaamo ajanvaraus aika.


Nettiajanvarauksessa pääset katselemaan sinulle sopivia aikoja ilman kirjautumista, mutta varausta tehdessäsi sinun täytyy luoda omat tunnukset palvelussa tai kirjautua sisään facebook-tunnuksillasi. Jos yritystäsi ei löydy palveluhakemistosta, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen: kirsi. Jos yrityksesi on väärässä palveluluokassa, ilmoita muutostoiveesta yrityskortin alalaidassa olevalla ilmoituslomakkeella.


Hermorataterapeutti Helena Turunen-IISALMI. Hieronta ja rentoutus Hyvä Hyrinä-IISALM 7:Oli se sitten räpätin tai hyrinä, joku ääni olisi hyvä olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit