maanantai 22. heinäkuuta 2019

Gbr lyhenne

Kansainväliseen Olympiakomiteaan kuuluu 2valtiota. Jokaisella jäsenellä on kolmikirjaiminen tunnus tai koodi, joka yleensä kuvaa maan kansallista olympiakomiteaa. Määritelmät GBR Kuten edellä on mainittu, näet kaikki GBRn merkitykset seuraavassa taulukossa. Huomaa, että kaikki määritelmät on lueteltu aakkosjärjestyksessä.


Voit napsauttaa oikealla olevia linkkejä nähdäksesi yksityiskohtaiset tiedot kustakin määritelmästä, mukaan lukien määritelmät englanniksi ja paikallisella kielelläsi. GBR on lyhenne englannin kielen sanaparista Great Britain (Iso-Britannia). Iso-Britannia ei oikeasti tarkoita koko valtiota vaan sen suurinta saarta, vaikka nämä usein sekoitetaankin: Yhdistyneeseen kuningaskuntaan kuuluu Ison-Britannian saaren lisäksi Pohjois-Irlanti. Tästä huolimatta GBR -lyhenteellä tarkoitetaan koko valtiota. Tämä sivu on lyhenne sanoista GBR ja sen merkitykset muodossa Gesellschaft Bürgerlichen loppusummasta.


Kohteen GBR määrityksessä voi olla useampi kuin yksi määritelmä, joten tarkista se sana kirjasta, joka on kaikki kohteen GBR merkitykset yksitellen. AF: AFG: Afganistan: 248: AX: ALA: Ahvenanmaa: 528: NL: NLD: Alankomaat: 008: AL: ALB: Albania: 012: DZ: DZA: Algeria: 016: AS: ASAmerikan Samoa: 020: AD: AND. Lyhenteiden käyttö.


Esimerkiksi Saksan virtuaalinen muotovalio on lyhenteenä vGER MVA. Alussa oleva pieni v-kirjain on lyhenne sanalle virtuaalinen. Kotimaisten kielten keskuksen lehtien, kirjojen ja muiden julkaisujen esittelyt sekä pääsy verkossa oleviin julkaisuihin.


Kanta-palvelujen kautta tietojasi käsitellään luotettavasti ja turvallisesti terveydenhuollossa. Omakannasta näet omat terveystiedot ja reseptit. Syötetään arvo urheilulajin nimi tai sen lyhenne. Käytetyt lyhenteet mallineen Malline:maajoukkue ohjeessa. Parametrilla voidaan muuttaa lipun kokoa.


Pankin yksilöivä tunnistetieto, jota käytetään IBAN-tilinumeroiden yhteydessä. Osuuspankkien tunnus on. Asiakaspalvelu: Puh. Kohderyhmä: Kirurgit ja anestesiologit, erikoistuneet ja erikoistuvat.


Järjestäjät: Suomen Kirurgiyhdistys ry ja Suomen Anestesiologiyhdistys ry Ilmoittautumisen sitovuus: Ilmoittautumista pidetään sitovana. Majoituskiintiöt: Cumulus. Kun kaksoisnapsautat tiedostoa avatakseen sen, Windows etsii tiedostonimen tunnisteena. Jos Windows tunnistaa tunniste, se avaa tiedoston ohjelma, joka liittyy että tiedostopääte.


Valionarvojen maiden lyhenteet. Täältä löydät listan näyttelymaiden lyhenteistä. Muistathan varmistaa, että olet kirjoittanut koiriesi muotovalioarvojen maalyhenteet oikein. Punnan nimi (engl. pound) on samaa alkuperää kuin brittiläinen paino­yksikkö pauna.


Alun perin, kun hopeaa käytettiin pää­asiallisena raha­metallina, punta lasku­yksikkönä vastasikin arvoltaan yhtä paunaa hopeaa. GBR aliaksia: gb gb gerber. Puolivälierässä 12.


Gbr lyhenne

Otto Virtanen on myös aloittanut vahvasti Australian avointen poikien sarjat. GB saksasta englanniksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. RedFox on Suomen suurin sanakirja. NOC lyhenne kansallisia olympialaisten komiteoiden, joka on organisaatioyksikkö maasi tai alueesi.


Vedä seuraavaksi Urheilulajit-taulukosta jokin laji RIVIT-alueelle. Suodatetaan lajit siten, että niitä näkyy vain viisi: jousiammunta, uimahypyt, miekkailu, taitoluistelu ja pikaluistelu. Kirjainlyhenne opetustapahtuman nimen edessä tarkoittaa kampusta, jolla opetus tai tentti järjestetään: J = Joensuu, K = Kuopio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit