torstai 25. heinäkuuta 2019

Kajaanin poliisi huutokauppa

Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Jopa tuhansia kohteita! Täynnä mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia kohteita. Poliisi suosittelee ajanvarauksen käyttämistä, sillä jonottamalla asioiminen saattaa kestää useita tunteja. Asiakkaan on mahdollista saada asiansa vireille myös ilman ajanvarausta.


Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalle varataan aika, milloin hän pääsee asiaansa hoitamaan. Oulun pääpoliisiaseman pihalla ei enää järjestetä huutokauppoja. Sen sijaan poliisi myy tavaraa koko ajan huuto. Huudettavana on poliisille löytötavarana tuotua omaisuutta sekä valtiolle tuomittua omaisuutta.


Kajaanin pääpoliisiasemalla järjestetään torstaina 21. Ostetut tavarat on maksettava paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla. Sivustolla on jatkuvasti myynnissä monipuolinen valikoima ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, työkaluja, kalusteita ja paljon muuta.


Kajaanissa ammuttiin luvallisessa metsästyksessä lauantaina 10. Poliisin sähköisen asioinnin ajanvarausjärjestelmä. Varaa ajat kerralla koko perheelle.


Jos koko perhe on tulossa jättämään yhdessä saman lupatyypin hakemukset, voit liittää kaikkien henkilötiedot samaan varaukseen, jolloin järjestelmä pyrkii löytämään teille peräkkäiset ajat samalta palvelutiskiltä. Viestintäviraston määritelmän mukaisia valtakunnallisia siirrettävissä olevia operaattoririippumattomia numeroita, joihin ei sisälly. Kunnat, kaupungit, pelastuslaitokset, valtion virastot, seurakunnat sekä muu julkinen sektori myy nettihuutokaupalla – ostaa voi kuka tahansa! Neuvontapuhelin puh. Hauta-Aho Risto Tapani T:mi (yrityssaneeraus) myy maatilan, ALAJÄRVI.


Maatila KIINTEISTÖJEN NÄYTTÖ LAUANTAINA 21. Tällöin poliisin tehtävänä on takavarikoida saalis ja huutokaupata se eteenpäin. Metsällä olleella seurueella oli enää lupa ainoastaan vasalle. Poliisi pohtii huutokauppojen siirtämistä nettiin – vielä kolme perinteistä tilaisuutta. Mietinnässä on perinteisten tapahtumien siirtäminen nettiin, sillä se tasoittaa ruuhkia.


Poliisi huutokauppaa kivijärveläisen hirviporukan kaataman hirven Saarijärvellä. Kyseessä on metsästysrikkomus, jolloin hirvi menee valtiolle. Tapauksen tutkinta on kesken, mutta hirvenlihat on myytävä mahdollisimman pian. Poliisi tutkii tapausta metsästysrikoksena ja mahdollisesti luvattomana pyyntinä.


Sanomalehti Karjalaisen verkkopalvelu. Uutisia Joensuusta ja muualta Pohjois-Karjalasta, kotimaasta ja maailmalta kellon ympäri. Lue myös Fingerpori!


Käytetyt tavarat, autot, asunnot ja lemmikit vaihtavat meillä omistajaa. Torissa käy satoja tuhansia suomalaisia viikottain ja kauppoja tehdään kymmeniä tuhansia viikottain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit