torstai 25. heinäkuuta 2019

Suullisen esitelmän aiheita

Meiltä löydät mitä vain etsitkin. Musiikki - tästä varmaan itse pitäisin esitelmän. Rakastan oopperaa, ja vaikka monillä on siitä voimakkaatkin mielipiteet, harvempi sitä oikeastaan tuntee. Mozartin syntymästä tänä vuonna 250v. Elokuvat on myös mielenkiintoinen alue.


Cannesin elokuvajuhlat olisi ajankohtaista. Asia jännitti minua todella paljon mutta kun sen yli pääsi helpotus oli erittäin suuri. Mutta jännitys on luonnollinen asia jokaiselle ihmiselle. Hätäkeskuslaitos - Nödcentralsverket. Hätäilmoituksen voi tehdä vain hätänumeroon 112.


Nödmeddelanden kan lämnas endast till nödnumret 112. Etusivu Ihmissuhteet Etsitään ystävää Ihastuminen Perhe Rakkaus Seurustelu Sinkut Ystävät Lisää aiheita Keho Alapää Iho Kuukautiset Murrosikä Seksi Seksuaalisuus Uni Lisää aiheita Mieli Ahdistus Apua Itsetunto Masennus Mieliala Mielenterveys Syvälliset Lisää aiheita Netti ja tekniikka Demitys Instagram Pelit Puhelimet Some. The MaxxECU RACE adapter for Audi with ME 7. ECUs can only be used with MaxxECU RACE. Kirjassa on muun muassa synonyymi- ja keskusteluharjoituksia sekä suullisen esitelmän aiheita. Opiskelijat tutustuvat myös suomen kielen kehitykseen sekä suomalaiseen kirjallisuuteen.


Etsikää siis tietoa aiheistanne tietokoneidenne avulla. Muuta aikaa esitelmän tekoon koulu ei osoita. Ohessa liitetiedostoina esitelmien aiheet. Tähän mennessä valitut aiheet opiskelijoineen on merkitty suullisen esitelmän kohdalle.


Liitän mukaan myös suullisen esitelmän arviointilomakkeen. Vain asianominen itse tietää, mikä hänelle on paras vaihtoehto esitelmän tekoon. Jos arvosana vaikuttaa suulliseen esitykseen merkittävästi, voi asianomainen käydä lääkärillä kertomassa tilanteestaan, jolloin lääkäri voi kirjoittaa todistuksen opettajalle siitä, ettei oppilas voi osallistua esitelmän pitoon.


Seminaarissa jokainen opiskelija pitää kirjalliseen tiivistelmään perustuvan suullisen esitelmän johonkin ohjelmistojen ylläpitoon liittyvästä aiheesta. Mikäli opiskelijalla on (dokumentoituja) käytännön kokemuksia ohjelmistojen ylläpidosta, voi myös niitä esitellä seminaarissa. Porukkapelit myös netissä! Mukaan isoihin peleihin pääset jo pienellä panostuksella. Valikoimassa on Loton, Eurojackpotin, Vikingloton, Jokerin, Kenon, Monivedon ja Vakion porukkapelejä.


Mahdollisia aiheita Alla luetellaan mahdollisia esitelmäaiheita ja annetaan vähintään yksi lähdeviite kuhunkin aiheeseen. Esitelmille on etsittävä muitakin lähteitä! Myös opiskelijoiden omat aiheet (esimerkiksi käytännön kokemukset) ovat mahdollisia ja jopa toivottavia. Kurssista laaditaan tuntikohtainen kurssisuunnitelma, johon esitelmät sijoitetaan.


Suullisen esityksen arviointilomake. VIIKON LEHTI NÄKÖISLEHTI ARKISTO ongelma keskeytti ohjelman virheettömän toiminnan. Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä.


Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Pirkanmaan vasemmiston verkkolehti Vasen Kaista on pirkanmaalaisten vasemmistolaisten uutiskanava ja yhteiskunnallisen keskustelun paikka. Lehti on sitoutunut vasemmistolaisiin arvoihin.


Lehteä toimitetaan vapaaehtoistyönä. Lehden toimittajiksi ja kuvaajiksi ovat tervetulleita kaikki pirkanmaalaiset vasemmistolaiset arvot jakavat kansalaiset. Toimitustyössään lehti on sitoutunut hyvään. Aiheita löytyy kohdasta Materiaali.


Kirjallisen tutkielman sijasta voi laatia suullisen esitelmän tai halutessaan opettaa jonkin aiheen luennolla. Open Road-sarjan eri kursseilla keskitytään suullisen kielitaidon eri puoliin. Tutkielmasta saa maksimissaan pistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit