keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Vietnam viisumi 2019

Ota yhteyttä tänään! Kaupungeissa, erityisesti Ho Chi Minh Cityssä (Saigon) matkailijoihin kohdistuneet ryöstöt ovat yleisiä. Viranomaiset voivat rajoittaa liikkumista esimerkiksi sotilasalueilla ja eräillä raja-alueilla. Koska alue ei kuulu Schengenin sopimuksen piiriin, viisumi ei ole voimassa kuin tässä maassa (mikäli tässä maassa viisumia tarvitaan). Jos maa olisi osa Schengen-verkkoa, samalla viisumilla pääsisi mihin tahansa muuhunkin Schengen-maahan.


Maan talous on kasvanut viime vuosina ja matkailuun on investoitu paljon. Tämä tarkoittaa myös infrastruktuuria. Maa on mukava sekoitus modernia ja siirtomaavallan aikoja. Niin ranskalaisten kuin amerikkalaisten vaikutukset ovat edelleen nähtävissä, mutta myös aasialaisten naapureiden.


Meidän lento lähtee kello 00:juurikin päivänä mutta kun luin tästä päivän oleskelusta niin en sitten uskaltanut ottaa lentoa 20. E-luokan viisumi on voimassa päivää hintaan 35$. Pitkä rantaviiva myötäilee vauhdilla kehittyvää maata, joka ulottuu pohjoisesta Tonkininlahdelta aina eteläiselle Siaminlahdelle asti.


Vietnam viisumi 2019

Suosittelemme, että haet viisumia hyvissä ajoin. Vietnamin suurlähetystö Helsinki viisumi. Passin tulee olla voimassa vielä kuukautta matkan jälkeen.


Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kambodzan viisumi sisältyy matkan hintaan. Maan voidaan hyvällä syyllä katsoa olevan yksi globalisaation voittajista, huolimatta kommunistisen yksipuoluejärjestelmän ehdottomasta auktoriteetista. Täällä sinua odottavat niin UNESCOn suojelemat luontoalueet ja historiallinen arkkitehtuuri kuin modernit suurkaupungit ja eksoottiset hiekkarannat.


Lensimme Amsterdamin ja Kiinan kautta Saigoniin josta yhden yön jälkeen matka jatkui bussilla Muineen. Muinen rannat on täynnä leijasurffareita, Leijoja oli parhaillaan ilmassa varmasti sata tai enemmän. Jännite Jännite on 2V. Pistorasiat ovat joissakin hotelleissamme erilaiset kuin Suomessa, joten tarvitset välikappaleen adapter. Useimmista hotelleista sen saa lainaksi, tai voit ostaa sen kaupasta.


UM:n matkustustiedotteet ovat suosituksia. Vastaat matkapäätöksestäsi aina itse. Paikallisilla viranomaisilla on ensisijainen vastuu kaikkien maan alueella oleskelevien ihmisten turvallisuudesta ja hätätilanteissa etsintä- ja pelastustoimista. Paras majoitus parhaaseen hintaan. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta maahan saapumisesta.


Sujahda Ho Chi Minhin kaupunkivilinään tai rentoudu vaikka Nha Trangin tai Danangin rannoilla. Viisumin hakeminen. Suomen viisumi , oleskelulupa, kansalaisuus.


Suomi kuuluu Schengen-maihin, joilla on yhteinen viisumikäytäntö. Normaali viisumi on voimassa 3kk myöntämispäivästä joten voit aloittaa hankkimisen hyvissä ajoin, suosittelemme kuitenkin aloittamaan sen viimeistään viikkoa ennen lähtöä. Mikäli olet - vuotias, sinun tulee hankkia viisumi itse.


Se liittyi Maailmanpankkiin, Kansainväliseen valuuttarahastoon ja Aasian kehityspankkiin. Hakija on oikeutettu oleskelemaan Thaimaassa päivää maahan saapumisesta sekä on mahdollista anoa päivää lisäaikaa Immigration-viranomaiselta. Suunnitteletko jo ensi talven lomaa?


Parhaat huoneet napataan aina ensiksi, joten älä suotta viivyttele, vaan varaa pikimmiten talviloma Tjäreborgilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit