tiistai 16. heinäkuuta 2019

Kiinteistöliitto käyttöikälaskuri

Kirjautuminen jäsensivuille. Huomaathan, että Taloyhtio. Asunto-osakeyhtiöiden kiinteistönpitoon tulossa verkkosovellus. Remontin tekijät katolla ovat tuttu näky myös talvella.


Kattoliitto ry:n toimitusjohtaja Mikko Ahtola toteaakin, että Suomen kesä on suhteellisen lyhyt, joten kaikkia töitä ei ehditä toteuttamaan lämpimään vuodenaikaan. Palvelututkassa taloyhtiöt voivat jakaa kokemuksiaan toimijoista ja löytää uusia mahdollisia palveluntarjoajia taloyhtiön avuksi. Kiinteistöliitto Uusimaa on julkaissut Palvelututkan, uuden palvelun taloyhtiöille.


Pääset tutustumaan Palvelututkaan painamalla alla olevasta painikkeesta. Mikäli kuulut taloyhtiön hallitukseen tai käyt yhtiökokouksissa, käyttöikälaskuri on hyvä työkalu. Peruskorjaus ja remontointi”-osiosta löytyy linkki myös kunnossapitotarveselvityksen pohjaksi. Tarkoitus: Yhdistyksen sivut esittelevät yhdistyksen toimintaa, henkilökuntaa sekä. Kermikatteiden käyttöikälaskuri on toinen Kattoliiton kehittämä apuväline, joka on tarkoitettu työkaluksi tilaajille eli taloyhtiöille sekä suunnittelijoille ja urakoitsijoille.


Laskurin avulla voidaan osoittaa suuntaa-antavasti, minkälainen merkitys oikeilla materiaalivalinnoilla, ammattitaitoisella toteutuksella ja asianmukaisella käytöllä on katon käyttöikään. KIINTEISTÖLIITON KORJAUS- JA ENERGIANEUVONTA Pitkän aikavälin korjausstrategian laatiminen käyntiin – tilaisuus 8. Tuleva asunto-osakeyhtiölaki yhtiökokoukselle on esitettävä hallituksen kirjallinen selvitys tarpeesta sellaiseen yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana, joka vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin sekä hallituksen kirjallinen. Vesikatto-jen osuus on noin korjauksista 20ja kattojen korjaustarvetta on seu-raavan viiden vuoden aikana yli viidesosassa taloyhtiöistä.


JÄSENKIINTEISTÖILLE KÄYTTÖIKÄLASKURI Haluatko tietää suuntaa antavasti missä kunnossa kiinteistösi rakenteiden ja järjestelmien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit