tiistai 7. maaliskuuta 2017

Ajokorttiinfo

Alla olevalla lomakkeella voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia liityen ajokortti-info sivustoon sen beta-vaiheen aikana. Ajo-opetuksen ja ajoharjoittelun liikenteessä voi aloittaa vasta, kun opetettava on täyttänyt vuotta. Tieliikenteessä ajoneuvon kuljettajalla tulee olla ajoneuvon luokkaa vastaava ajo-oikeus, jonka osoituksena on ajokortti. Ajokorttia tulee pitää aina mukana ajossa.


Kaikkia lomakkeita ei ole tarjolla sähköisenä, vaan ne tulee täyttää paikan päällä asioimalla Ajovarman palvelupisteessä.

Terveydentilan valvonta. Ikäkausitarkastukset, kun ajokortti on myönnetty ennen 19. Suomessa vakinaisesti asuvan kuorma- tai linja-auton ajo-oikeuden haltijan tulee esittää poliisille lääkärinlausunto ajokyvyn säilymisestä määräajoin, jos ajokortti on myönnetty ennen 19.


TILAA MEHILÄISEN UUTISKIRJE. Mehiläisen uutiskirje ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa - sen tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä. Tilaa uusi ajokortti kadonneen, tuhoutuneen, rikkoutuneen tai anastetun ajokortin tilalle. Voit tilata uuden ajokortin myös, jos poliisi on muuttanut ajo-oikeustietojasi, henkilötietosi ovat muuttuneet tai haluat vaihtaa vanhanmallisen ajokorttisi luottokortin kokoiseksi EU-ajokortiksi.


Ajoitpa sitten omistus- tai työsuhdeautoa, seuraavan menopelisi valinta on tähänastisista ratkaisevin.

Sinä olet kuljettajan paikalla. Jos työnantajasi asettaa merkkikohtaisia ehtoja työsuhdeautollesi, valikoimasta löytyy varmasti myös vaihtoehtoisia käyttövoimia. B-kurssi ilman aikaisempaa ajokorttia: Kurssi sisältää teoriatuntia ajotuntia, auton käytön 1. Meillä tarjolla myös C1-luokan koulutukset. Kurssin hintaan kuuluu verkkoteoriatuntia, ajotuntia, auton käyttö 1. Uusi-Seelanti: Vähimmäisikä saada auton tai moottoripyörän oppijahenkilöstön ajokortti, joka sallii ohjaamisen ajettaessa on 16.


Vähimmäisikäikä saada täydellinen lisenssi ilman valvontaa tai ehtoja on 17½ vuotta, jos kuljettaja suorittaa kehittyneen ajokurssin. TraktorikorttiOpastuksen tarkoitus on selventää sitä, miten voit hankkia traktorikortin. Jos sinulla on jo B-ajokortti et tarvitse traktorikorttia.


T-kortti eli traktorin ajo-oikeus. T-luokan ajoneuvoja ovat traktori ja moottorikelkka. Auta meitä kehittämään sivustoa antamalla palautetta. Otamme mielellämme vastaan ruusuja ja risuja.


Pääset palautelomakkeellemme tästä. Jos haluat antaa palautetta jostain koulusta, ole hyvä ja ota ensisijaisesti yhteyttä suoraan kouluun. Harjoittele Autokoulun Teoriakokeeseen.


B-kortin ja mopokortin teoriakoeharojitukset.

Kokeile myös interaktiivisia videotehtäviä. Ikäpoikkeuslupahakemus Perustelu ikäpoikkeus-luvan tarpeesta Voit valita yhden syyn tai useampia. Tältä sivuilta löydät kaikki tarvittavat ohjeet. Opetuslupapaketistamme löydät teoriakoeharjoitteluohjelman, opettajan käsikirjan, kaikki vaadittavat teoriatunnit (suorita virtuaalisesti mistä päin Suomea tahansa), polkimet, peilit ja kolmion.


Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi selvittää parhaillaan, uhkaako sen kuljettajatiedot-nettipalvelu ihmisten tietosuojaa ja tietoturvaa. Palvelussa (siirryt toiseen palveluun) pystyy hakemaan nimi-, kotipaikka tai henkilötunnushaulla kenen tahansa ajokorttitiedot ilmaiseksi. Tätä ennen autoilun harrastajat olivat hankkineet ajolupia vapaaehtoisesti. Yhteystiedot: Suomen Autokoululiitto ry.


Puheenjohtaja Jukka Kiviniemi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit