tiistai 7. maaliskuuta 2017

Tulli yritysasiakkaat

Useampi koulutettava? Tulli sujuvoittaa ulkomaankauppaa. Valitse yrityksellesi soveltuvin asiakkuus. Tietoa tullimenettelyistä, tulli -ilmoittamisesta, luvista ja vakuuksista.


Lisätietoja: yritysneuvonta. Henkilöasi akkaiden tullauspal velu uudistuu 11. New Import Declaratio n Service for private persons to be launched on February.


Yritys, joka maahantuo ajoneuvoja myyntiä varten, voi toimia autoverotuksessa joko rekisteröitynä asiamiehenä tai käteisasiakkaana. Logistiikan maaima on käytännönläheinen, luotettava ja ajan tasalla oleva verkkoaineisto kaikista alan keskeisistä toiminnoista. Sivusto on Suomen käytetyin logistiikan tietolähde.


Tulli yritysasiakkaat

Kannattaa tarkistaa tullimääräykset jo ennen matkalle lähtöä! Tervetuloa Tulliin! Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo yrityksen perustajia ja toimivia yrityksiä.


Löydä sopivin tiliratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Laskutus ja maksaminen. Tutustu laskutuksen ja maksamisen ratkaisuihin ja valitse yrityksellesi sopivin kokonaisuus. Kirjaudu OmaPostiin.


Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa. Yritysasiakkaat voivat lähettää Tullille tulli -ilmoitusten liiteasiakirjoja Liitetiedoston lähetyspalvelussa. Etsi ja varaa Siljan ja Tallinkin risteilyt, meno-paluu-, hotelli- ja automatkat helposti netistä. Varaa mieleisesi laivamatka online-varauspalvelun kautta ja nauti merimatkasta!


Eläimet ja eläimistä saatavat tuotteet vaativat eläinlääkinnällisen rajatarkastuksen. Maahantuoja huolehtii, että EU:n ulkopuolelta tuotavat eläimet ja eläinperäiset tuotteet täyttävät tuonnin ehdot. Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajan matkoilla sekä vapaa-ajalla tehtävillä kotimaan matkoilla, jotka ulottuvat linnuntietä vähintään km etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta, opiskelupaikasta tai vapaa-ajan asunnosta.


Voit hakea valtionhallinnon organisaatioiden ja virkamiesten yhteystietoja Valtion yhteystietohakemistosta. Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu. Selaimesi evästeet on estetty. Yritysasiakkaat Suurasiakkaat (In English) Etsimääsi sivua ei löytynyt Saatoit kirjoittaa nettiosoitteen väärin.


Ole hyvä ja tarkista osoite ja kirjoitusasu. Unohda laskut, älä eräpäiviä. Kun siirrät laskusi OmaPostiin, sinulla on yksi huoli vähemmän. OmaPosti- sovelluksen eräpäivämuistutus pitää huolen, että maksat laskusi ajoissa. Hae Kelan tuet verkossa.


Asiointipalvelussa voit hakea lähes kaikkia Kelan etuuksia, seurata etuustietojasi ja lähettää liitteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit