keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Otsikko ehdotuksia

Hyvään juttuun kuuluu aina hyvä otsikko. Pohdi, löytyykö otsikosta jotain näistä kolmesta tai kaikki: yksityiskohta, draamaa, konkretiaa. Otsikko on englanninkielinen, kuten itse postauskin. Otsikon ei tarvitse kertoa kaikkea jutusta.


Itselleni tuli välitön rauhallisuuden ja rentouden tunne, kun klikkasin otsikkoa ja luin tekstiä eteenpäin. Seesteisyys ja hidastaminen nousivat mielettömän ihanasti esiin myös kuvissa, jotka ovat visuaalisesti upeita.

Voisin uppoutua blogiin tunneiksi. Useimpiin niistä et silti reagoi mitenkään. Aina et yksinkertaisesti ehdi. Vielä useammin et edes tajua, että otsikko on sinulle tarkoitettu.


Yllä olevat metodit auttavat kiinnittämään vastaanottajan huomion, mutta eivät kanna pitkän tähtäimen tulosta, jollei viestisisältö kohtaa vastaanottajan mieltymyksiä. Täällä voi myös kysyä aihetta jos kukaan ei ole pistänyt sopivaa. Siitä on ilmestynyt osaa.


En tiedä jatkuuko se.

Voi olla, tai sitten ei. Tän surun keskellä ei vain oma pää raksuta vaikka ehdotuksia olisi netissä pilvin pimein. Olin isän kanssa todella läheinen.


Pikkusiskon kukkasissa oli tälläinen Taas valo viiltää taivaanrantaa se päivän yöstä erottaa. On tullut aika pois se antaa, jota niin paljon rakastaa. Sen järjellä me ymmärrämme, kun toinen lähtee, toinen jää.


Vain pieni lapsi sisällämme. Työhakemuksessa tulisi olla otsikko , josta selviää, mitä tehtävää haet. Itse hakemuksessa tulee kertoa, miksi sopisit tehtävään ja miksi olet kiinnostunut työstä.


Ole yksityiskohtainen ja esitä konkreettisia esimerkkejä – niin vältät yleisimmät kliseet. Joka toinen hakija kirjoittaa olevansa vastuuntuntoinen ja sosiaalinen. Varmista, että diassa on käytetty joko Otsikko -asettelua tai Otsikko ja sisältö-asettelua. Lisää enintään neljä valokuvaa (.jpg,.png,.gif tai.bmp) diaa kohden ja varmista, että ne ovat kooltaan yli 2x 2kuvapistettä.


Yleinen suomalainen asiasanasto (YSA) on yksikielinen, kaikki tieteen- ja tiedonalat kattava yleissanasto, johon on koottu eri alojen yleisin terminologia. Air asia sulkee check innin vasta minuuttia ennen lähtöä ja tuolla dong muangilla ei turvatarkastus normaalisti kauan kestä, uskoisin että alle kolmen tunnin vaihtoajalla selviää helposti jos välin kulkee taksilla ja suvalla ei ole ollut kovat ruuhkat. Eli otsikossa se kysymys tulikin.


Paketissa oleva päiväys meni tässä ihan näinä päivinä, mutta mies on niin tarkka ettei mielellään kovin pitkään päiväyksen jälkeen niitä söisi.

Palautekeskus-sovelluksella voit ilmoittaa Microsoftille ongelmista, joita sinulla on Windows 10:n käytössä, tai lähettää ehdotuksia Windowsin käyttökokemuksen parantamista varten. Ehdotuksen lähettäminen tai ongelman raportoiminen voi olla yhtä helppoa kuin oman palautteesi kaltaisen palautteen etsiminen ja palautteen kannattaminen. Työhakemus on ensimmäinen asia, johon työnantaja kiinnittää huomionsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit