keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Turun palvelut

Turun kaupunki jakaa vuotta täyttäneille maksuttomia liukuesteitä Turun kaupunki haluaa ennaltaehkäistä kaatumistapaturmia, estää lonkkamurtumia ja vähentää niistä aiheutuvia kustannuksia ja jakaa jälleen maksuttomia liukuesteitä vuotta täyttäneille turkulaisille. Matkailuneuvonnan online-chat palvelee maanantaista perjantaihin klo. Viikonloppuisin chat on suljettu.


Huomioithan, että palvelemme asiakkaitamme samaan aikaa myös tiskillä sekä puhelimitse. Monipuoliset palvelut käytössäsi.

Turun Messukeskus tarjoaa käytännöllisen kokouspaikan, joustavan juhlatilan ja toimivan areenan niin suuriin kuin pieniinkin tapahtumiin. Tiloissa palvelevat uudistetut kahvila- ja ravintolatilat. Alumiinirakentaminen. Turun Lasipalvelu toteuttaa vaativatkin lasirakenteet yhteistyössä maailman johtavan alumiinirakenteiden toimittajan, Schücon, kanssa nopealla toimitusajalla.


Turun Kaupunkilähetys ry:ssä arvostamme tavallisten ihmisten elämänkokemusta ja osaamista. Työskentelemme nuorten aikuisten ja yli 60-vuotiaiden tukemiseksi. Toimintamme nojautuu vahvasti vapaaehtoistyöhön Turun alueella, ja meillä onkin työkavereina yli 2aktiivista vapaaehtoistyöntekijää.

Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu. Turun kaupungin toiminnan lisäksi voit antaa palautetta Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen, Turun seudun joukkoliikenne Fölin sekä Vaski-kirjaston palveluista niiden toiminta-alueella. Palautepalvelun kautta ei voi hoitaa kaupungin laskuihin liittyviä asioita (pois lukien hulevesilaskutuksen muistutukset) tai perua varattuja vastaanottoaikoja. Nuorten palveluissa (entinen nuorisoasema) autamme omasta tai läheisen päihteiden käytöstä huolestuneita 16–25-vuotiaita nuoria ja heidän perheitään.


Hoidamme myös esimerkiksi pelaamiseen tai netinkäyttöön liittyviä ongelmia. Etsivä nuorisotyöntekijä on 15–29-vuotiaiden nuorten käytettävissä päihteiden käyttöön ja peliongelmiin liittyvissä kysymyksissä sekä. Turun IT-palvelu toimii Turun talousalueella.


Tarjoamme tietotekniikan huolto-, tuki- ja asennuspalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille, sekä yksityishenkilöille. Jos aikasi vierähtää tietoteknisten ongelmien kanssa painiessa tai tietokoneasiat vievät muuten sinulta aikaa tärkeämmältä tekemiseltä, soita meille ja katsotaan miten voimme auttaa sinua. Finavia ylläpitää ja kehittää Suomen lentoasemien verkostoa, ja sillä on pohjoismaisella tasolla eniten suoria lentoja Aasiaan.


Suomen vanhimpana siviililentoasemana se jatkaa Turun maineikasta historiaa ilmailukaupunkina. Nykyisin Turun lentoasema on yksi Suomen vilkkaimmista sekä matkustaja- että rahtiliikenteen määrässä mitattuna. Palvelut taloyhtiöille.


Huoltoliikkeiden asentajat hakevat päivittäin monenlaisia eri kiinteistöhuoltotöissä tarvittavia tuotteita myymälästämme. Lisäksi Turva-alan osaaminen kattaa lukitusjärjestelmät, ovi- ja porttiautomatiikan, aidat, portit, turvakalterit, ja kulunvalvonnan.

Turun Talopalvelu Oy on Turussa toimiva täydenpalvelun kiinteistönhoidon sekä kiinteistönhuollon ammattilainen. Turun Perhelääkäreissä sinua hoitavat kokeneet yleislääkärit, merimieslääkärit, gynekologi, korvalääkäri, kirurgi, urologi, psykiatri sekä yksilö-, pari-, ja perheterapeutit. Laboratorioon voit tulla aukioloaikoina myös ilman ajanvarausta. Työterveyshuoltomme on joustava ja edullinen valinta yrityksesi tarpeisiin. OP Turun Seutu tarjoaa kattavat pankki- ja vakuutuspalvelut myös nuorille.


Päivittäiset pankkipalvelumme (käyttötili, verkkopalvelu ja OP-Visa-kortti) ovat maksuttomia alle 26-vuotiaille. Turun Psykiatripalvelu - psykiatreja, psykologeja, erikoislääkäripalveluja ja psykoterapiaa Turussa. Tarjoamme laajan kirjon asiantuntijapalveluita psyykkisten, käyttäytymisen ja tunne-elämän häiriöiden alueilta - diagnostiikasta hoitoon, lapsille, nuorille, aikuisille ja ikääntyneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit