perjantai 17. maaliskuuta 2017

Kotitalousvähennys muutto

Luotettavat arvostelut. Tarjoukset tunnissa. Ei rekisteröitymistä. Saat keskimäärin tarjousta. Taulukkoon on koottu asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa tehtäviä tavanomaisia töitä.


Kaikki työt eivät oikeuta kotitalousvähennykseen, vaikka työ tapahtuisikin verovelvollisen asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa. Kotitalousvähennys on helppo tapa säästää selvää rahaa kodin ympärillä tapahtuvissa askareissa. Otetaan selvää miten se auttaa muuttokustannuksissa. Mikä juttu se kotitalousvähennys nyt olikaan?


Lyhyesti sanottuna, jos ostat työsuorituksen yritykseltä, saat vähentää työkorvauksesta. Tällainen kotitalousvähennykseen oikeuttamaton muuttotyö voi sisältää esimerkiksi muuttotavaroiden pakkauspalveluita, vanhojen huonekalujen purku- ja kokoamispalveluita sekä muuttotavaroiden kanto- ja kuljetuspalveluita. Keskusverolautakunnan ennakkopäätöksen mukaan itse muuttaminen ei kuulu kotitalousvähennyksen piiriin. Muutto tuottaa suuria järjestelykysymyksiä, ja niihin otettaisiin mielellään ulkopuolista apua vastaan.


Esimerkiksi: Jos tilaat Stella Kotipalveluilta Helsingissä sijaitsevaan kolmioosi perusteellisen kolmen tunnin kotisiivouksen 13eurolla, saat verottajalta 6euroa takaisin veronpalautuksena. Korvausta saa kustannuksista, jotka aiheutuvat asuinirtaimiston muutosta työssäkäyntialueen ulkopuolelle uudelle työpaikkakunnalle Suomessa. Korvauksen edellytyksenä on, että työ kestää vähintään kuusi kuukautta ja työaika on vähintään tuntia viikossa. Muutto on pitänyt tehdä kuuden kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Lue aiheen Muuttaminen keskusteluja.


Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita. Ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yritykselle maksetusta arvonlisäverollisesta palkkiosta kotitalousvähennys kattaa. Vähennystä myönnetään vain itse työn osuudesta, ei matka- tai materiaalikuluista. Rsm tulee sanoista rakennus, siivous ja muutto.


Yrityksemme toiminta perustuu näiden kolmen osa-alueen vankkaan ammattitaitoon. Tinkimättömyys työn laadussa on kantava ajatuksemme. Jokaisen työtilauksen huolellinen ennakkovalmistelu sekä tarkka aikataulutus yhdessä tilaajan kanssa takaa parhaan mahdollisen tuloksen. Muutan uuden työn perässä toiselle paikkakunnalle.


Saanko vähentää muuttokustannukset verotuksessa? Kumppani ei halua naimisiin - jättääkö hänet vai ei? Helpompi muutto ammattilaisten muuttosiivouksella.


Kotitalousvähennys muutto

Ammattilaisen tekemän muuttosiivouksen jälkeen koti on valmis toivottamaan uudet asukkaansa tervetulleiksi. Koti on pölytön, tahraton ja tuoksuu puhtaalta. Muuttaessanne uuteen kotiinne on usein tarpeen tehdä pienempiä siivous-, huolto- ja kunnostustöitä tai isompia remontteja joko vanhassa tai uudessa asunnossa.


Mitä muuttosiivous sisältää? Mietitkö, ovatko muuttosi kustannukset kotitalousvähennyskelpoisia? Selaimesi evästeet on estetty. Oletko muuttamassa? Sinun on sallittava evästeet, jos haluat käyttää tätä sivustoa.


Kun muutto on ajankohtainen asia, on Siivous- ja kotiapu Jaana Laurikkala apunasi! Teemme kaikki muuttosiivoukset huolellisesti Tampereen talousalueella. Olit muuttamassa uuteen kotiin tai vanhasta pois, pidämme huolen siitä, että paikat puhdistuvat ja asunto tulee viihtyisään kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit