tiistai 14. maaliskuuta 2017

Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivät

Ennakkoperintärekisterin uudet tarkistuspäivät ovat 1. Tarkistuspäivät ovat yleisiä tarkistuspäiviä ja koskevat kaikkia suorituksen saajia. Kaikki suorituksen saajat on tarkistettava jokaisena tarkistuspäivänä, eikä yrityskohtaista tarkistuspäivää enää ole. Uudistus lisää rekisteritietojen ajantasaisuutta ja oikeellisuutta, mikä taas torjuu harmaata taloutta ja kilpailun vääristymistä.


Jos maksaja ja saaja ovat säännöllisessä toimeksiantosuhteessa, maksajan on tarkistettava ennakkoperintärekisterin tiedot vähintään yleisinä tarkistuspäivinä. Uudet tarkistuspäivät ovat 1. Tilalle tulevat yleiset tarkastuspäivät, jotka koskevat kaikkia suorituksen saajia. Verohallinnon mukaan nykyiset ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivät , jotka ovat 28.


Maksun suorittajan on tarkistettava kaikki sopimuskumppanit jokaisena tarkistuspäivänä, Verohallinto tiedottaa. Nykyiset ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivät 28. Verottaja on lopettanut vaihtuvien tarkistuspäivien palauttamisen. Uudeksi tarkistuspäiväksi laitetaan nykyisestä päivämäärästä seuraava tarkistuspäivä. Voit tehdä tarkistuksen suoraan Novasta - toiminto tarkistaa kaikkien toimittajien ennakkoperintärekisterin tiedot ja ilmoittaa poikkeamista.


Vierailija: Keskeytin toiminimeni, poistin sen samalla alvi- ja ennakkorekisteristä ja minulla oli vielä avoimia saatavia. Yksi asiakkaani sanoi, ettei voi enää maksaa laskuani, koska hänen täytyy pidättää ennakkovero siitä ja hän ei sitä aio tehdä. Miten minun kuuluisi toimia?


Valtioneuvosto on tänään muuttanut metsästysasetusta. Asetukseen lisättiin lyijyttömiä luoteja koskevat paino- ja osumaenergiavaatimukset, jotka helpottavat lyijyttömien luotien laajempaa käyttöönottoa. Nämä ovat yleiset tarkistuspäivät ja koskevat kaikkia suorituksen saajia.


Yrityskohtaiset tarkistuspäivät ovat poistuneet käytöstä. Työn teettäjällä tai palvelun ostajalla on velvollisuus tarkistaa suorituksen saajan kuuluminen ennakkoperintärekisteriin. Maksajan pitää tarkistaa suorituksen saajan rekisterimerkintä aina maksua suoritettaessa. Tiedätkö mitä ennakkoperintärekisteri tarkoittaa? MItä merkitystä sillä on jos yritystä ei ole rekisteröity tähän rekisteriin?


Mitä käytännössä vaikuttavat verohallinnon uudet tarkistuspäivät ? Tallenteessa käydään ennakkoperintärekisterin merkitys ja tämän vuoden muutokset käytännönläheisesti läpi. Ohje korvaa yllä mainitun aiemman samannimisen ohjeen. Lisäksi ohjeen kohtaa 3. Suun terveydenhuolto.


Kuntayhtymän suun terveydenhuollon toimipisteitä on terveysasemilla Harjavallassa, Kokemäellä, Nakkilassa sekä Luvialla ja Eurajoella (Attendo Terveyspalvelut Oy). Työpalkkojen maksajan on syytä aina tehdä tarkistus. Jos yrityksen nimi on rekisterissä, tähän tietoon voi kaikessa rauhassa luottaa ns.


Tarkistaminen on erittäin tärkeää, ettei tule ikäviä yllätyksiä. Rekisteröidyille on lisätty Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän julkisiin tietoihin ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä. Verovirasto voi antaa myös edellä mainituista poikkeavan tarkistuspäivän.


Myös ennakkoperintärekisterin tietojen tarkistukseen tulee muutoksia. Nyt voimassa olevat tarkistuspäivät – eli 28. Kesän kauneutta ja uusi kaupparekisterin säädös. Kirjoittanut BARIKKI. Kesä on kauneimmillaan ja monelle se voi tarkoittaa hetken hengähdyksen mahdollisuutta loman muodossa tai sitten pieninä lepohetkinä arjen lomassa mm.


Synnytyksen vaarat. Mökki paljulla pohjois pohjanmaa. Puolikkaat uuniperunat. Patricia ström blogi. Better call saul episodes. Skandinaavinen muinaisusko. Pitääkö keittiö vesieristää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit