perjantai 10. maaliskuuta 2017

Itäsuomen poliisi facebook

Maakunnalliset keskuspaikkojen. Kun poliisi tarvitsee tutkittavana olevan jutun vuoksi kansalaisilta tai yrityksiltä valokuvia, videoita tai muuta aineistoa, poliisi avaa kyseistä asiaa varten tilapäisen verkkosivun Poutaan. Pyydetyt tiedot, esimerkiksi onnettomuuspaikkakuvat tai valvontakameran videot, voidaan lähettää ja vastaanottaa palvelun kautta helposti. Jokainen osallistuja vaikuttaa omalla käyttäytymisellään onnistuneen tapahtuman toteutumiseen. Yksi syy on tietoturva, mutta suurempi tekijä on viestien määrä: poliisi ei millään ehdi vastata kaikkiin.


Se åtgärder som utförts av de personer som hanterar och publicerar innehåll. Tarjoamme koulutusta koulutusalalla ja liki sadassa pääaineessa tai koulutusohjelmassa. Toimimme kahdella kampuksella Joensuussa ja Kuopiossa. Mukana päivityksessä on kuva, jossa poliisi seisoo valvomassa nopeuksia Siilinjärven Pöjän kylän tienviitan vieressä.


Teemoina ilta-aikaan soveltuvat valvontatoiveet, YJT:n (yleinen järjestys ja turvallisuus) ylläpito sekä ajankohtaisena aiheena pitkäksi venyneitä penkkareita tahi Wanhojen päivää viettävä nuoriso. Kevät on edennyt siihen vaiheeseen, että teille on alkanut ilmestymään pieniä ja vähän isompiakin vesilätäköitä. Autoilijoille muistutuksena, että muita tienkäyttäjiä ei saa kastella ajamalla.


Päivityksen mukaan puhallutettuja on ollut 80 joista vain neljä olisi puhaltanut alle rattijuopumuslukeman. Luvattomat aseet ja räjähteet varmaan talteen eli poliisille. Viesteissä on kerrottu tietoja, joiden ei haluta joutuvan kolmannen osapuolen käsiin. Uusia autoja on saatu Joensuuhun kaksi. Suomen poliisin virallinen Twitter-tili.


Ota 5ilmaiskierrosta. Uunituore JustSpin juhlii uskomattomalla tarjouksella! Avaa pelitili JustSpiniin. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Joensuu. Yritys toimii toimialalla Sisäasiainministeriön hallinnonala.


Myös tämän auton kuski oli unohtanut jotain oleellista ennen ratin taa hyppäämistä ja puhdistanut vain hyvin pienen osan tuulilasia lumesta. Kampanjalla haluamme kertoa alueemme asukkaille mitä kaikkea poliisit alueella tekevät vaikkapa yön aikana. Samalla toivomme, että ihmiset. Päivän Lehti Soveltuvaksi lopetusmenetelmäksi esimerkiksi pienikokoisella kalalla voi riittää myös luja isku päähän. Rikosylikomisario Jorma Alvila ei halunnut puhua tapauksesta lainkaan.


Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten räätälöimiseen, käytön analysoimiseen sekä palvelun kehittämiseen. Klikkaamalla ok hyväksyt tietosuojaselosteemme sekä evästetietojen keräämisen mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Asiointipalvelun etusivusta on nyt käytössä kokeiluversio vanhan rinnalla. Uudelta etusivulta voit helposti tarkistaa, puuttuuko hakemuksestasi vielä jotain.


Poliisi ei halunnut kommentoida. Liperissä vastaan tulleen auton tuulilasista näkyi ainoastaan puolet kuljettajan kasvojen kohdalta. Tällainen ilmestys ajoi partiota vastaan tänä yönä Liperissä Pohjois-Karjalassa.


Noin 65-vuotias mies ryöstettiin Siilinjärvellä ja 14-vuotias tyttö Kuopiossa. Molemmat ryöstöt tapahtuivat lauantaina illalla noin klo aikaan. Maraton alkaa kello ja päättyy lauantaina 2. Tule osaksi järjestöä, joka tavoittelee vapaampaa, inhimillisempää ja tasa-arvoisempaa maailmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit