tiistai 7. maaliskuuta 2017

Syyria matkustustiedote

Varaa heti - Agoda takaa hinnan! Paras valikoima ja parhaat hinnat. Ota yhteyttä tänään! Löydä oma suosikkisi miljoonien titteleiden joukosta. Muut turvallisuustason tiedot.


Tilanne muualla maassa on epävakaa eikä konfliktin ja väkivallan uhka ole poissuljettua missään. Taisteiluita käydään päivittäin eri puolilla maata ja ulkomaalaisilla on suuri riski joutua siepatuksi. Jos passisi katoaa tai varastetaan, tee siitä ilmoitus paikalliselle poliisiasemalle. Syyria: matkustustiedote 11. Mikäli kohdemaassa ei ole Suomen edustustoa, hae hätämatkustusasiakirjaa (ETD = Emergency Travel Document) toisen EU-maan edustustosta.


Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Perusturvalliset maat taas pysyvät pitkälti samoina vuodesta toiseen: Euroopan valtiot, Pohjois-Amerikan alue ja Australia ovat turvallisia maita esimerkiksi lomailuun. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Suomen kansalaisille tai myöntävät suomalaisille viisumin kohdemaahan saapuessaan. Oppaasta löydät muun muassa maakohtaiset rokotussuositukset tai -vaatimukset sekä ohjeita matkailijan terveysriskien ehkäisyyn.


Suomen ulkoministeriö kehottaa suomalaismatkailijoita poistumaan maasta. Poistuttava maasta välittömästi. Suomen matkustustiedote suositteli silloin (ja suosittelee edelleen) välttämään koko Sabahin maakuntaa, mutta brittien isommilla resursseilla on mahdollista antaa tarkempiakin ohjeita, jotka tässä tapauksessa rajaavat Sabahista vaan pienen koilliskulman pois. Brittien tarkempaa karttaa käytimme myös Algerian matkamme suunnittelussa. Israel: matkustustiedote Turvallisuustaso.


Noudata tavanomaista varovaisuutta. Länsi- ja Itä-Jerusalemissa sekä Länsirannalla on usein levotonta ja väkivallantekoja. Silkkitien varrelta välähdyksiä Keski-Aasiasta. Matkustustiedote kannattaa lukea - ja sitä kannattaisi noudattaa Etelä-Afrikka osoittautui todella monipuoliseksi maaksi.


Ulkoministeriön matkustustiedote Englanti Ehtymätön Runsaudensarvi - osa Vielä kerran Lontoo. Esimerkiksi Turkin matkustustiedote (siirryt toiseen palveluun) päivitettiin heti joulun jälkeen. Tässä vaiheessa siihen ei ole tulossa muutoksia, vaikka Istanbulissa tehtiin juuri äskettäin tuhoisa terrori-isku. Ei ole suunnitteilla muutoksia.


Siinä jo nyt varoitetaan terrori-iskun mahdollisuudesta. Tämä ohje käsittelee pakolaisille ja turvapaikanhakijoille tarjottavia terveyspalveluita, joiden tarkoitus on ehkäistä infektioita. Tekeekö mieli reissata eksoottisempaan kohteeseen, mutta sen turvallisuus arveluttaa? Matkailijan terveysopas käsittelee monipuolisesti matkailijan terveyteen liittyviä aiheita. JavaScript enabled.


Please enable it to continue. Kuitenkin tavalliselle, maalaisjärjellä varustetulle matkailijalle Jordania on täysin turvallinen maa liikkua ja matkustaa. Eksoottinen Israel on paljon muutakin kuin pelkkiä Raamatun maisemia.


Maa pitää sisällään upeita nähtävyyksiä, kaunista luontoa sekä paljon nähneitä ja kokeneita ihmisiä, joilla riittää kerrottavaksi toinen toistaan uskomattomampia tarinoita. Olemme maailman johtavin viisumipalveluiden tarjoaja, verrattomalla tehokkuudella anoaksemme liikematka- ja muita matkustusviisumeita yritys- ja yksityisasiakkaillemme maailmanlaajuisesti, nopeasti, käytännöllisesti ja turvallisesti. Ulkoministeriö kiristi Libanonia koskevaa matkustustiedotetta lauantaina sen jälkeen kun useat maat suosittelivat perjantaina välttämään matkustamista alueelle. Joka arkipäivä nähtävät Israel-aiheiset uutiset, jotka toimittaa Jonathan Hessen suoraan TV7:n studiolta Jerusalemissa.


Muita suuria kaupunkeja ovat muun muassa Mosul ja Basra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit